protohype Napisano 23 Listopada 2017 #482640 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Data zdarzenia: 23.11.2017 Nick gracza: S0B0T4 Dowody: https://screenshots.firefox.com/6vEMz7GRqTGuvcNH/aquax.hekko24.pl Świadkowie: Szybki|Marek Uzasadnienie: Admin dał bana za nie umyślne stawianie działek, twierdził on że nie da się przez to za plantować paki, Działko było postawione na gazówce w rogu na mapie de_rats1337, a bombę dało się za plantować za kranem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 23 Listopada 2017 #482647 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 @S0B0T4 Zapraszam z dowodami na winę gracza. Standardowo 24 godziny na przedstawienie dowodów. Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu. @protohype zastosuj się do wzoru odwołania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2017 #482654 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Bana dostałeś słusznie,bo zanim podłożę tą pakę to muszę się do tego miejsca jakoś dostać. Przedstawię czas z HLTV żeby pokazać że Twoje SG uderzało mnie jak stałem praktycznie przy wejściu do lodówki,więc nawet jakbym podkładał pakę to też bym został zabity przez Twoją maszynkę. Demko z HLTV http://d1.hltv.org.pl/srv23605/HLTV-1711231510-de_rats_1337.dem.zip dokładny czas 15:51:04 Screeny tak na wszelki wypadek też dam żeby było wszystko ładnie pięknie. http://www43.zippyshare.com/v/uxZY5s9X/file.html http://www43.zippyshare.com/v/8Wezf0iW/file.html http://www43.zippyshare.com/v/C1vf7bIB/file.html Dla Ciebie kolego mam to: "10. Zakaz stawiania działek w miejscach uniemożliwiających wyprowadzenie hostów lub rozbrojenie paki. (kick, ban 5min - 30min)" brakuje dopisku lub podłożenie paki,ale to mniejsza. Miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 23 Listopada 2017 #482656 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) @S0B0T4 z tego co się orientuje, to BS jest tam gdzie są krany i zlew a działko jest przy palnikach na ss'ach zaraz zobaczę demko i będę wiedział co z tym zrobić To tak gracz @Prototype postawił działko przy palniku a ty stanąłeś i czekałeś aż to działko Cię zabije, zapewne tylko po to, żeby się dowiedzieć kto postawił to działko. Cytat 10. Zakaz stawiania działek w miejscach uniemożliwiających wyprowadzenie hostów lub rozbrojenie paki. (kick, ban 5min - 30min)" brakuje dopisku lub podłożenie paki,ale to mniejsza. Piszesz, że w regulaminie jest taki pkt. owszem jest lecz ty miałeś tą możliwość podłożenia tej bomby, osobiście zastanawiam się czemu tego nie zrobiłeś i nie grałeś dalej. Edytowane 23 Listopada 2017 przez Bacior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protohype Napisano 23 Listopada 2017 Autor #482657 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) @S0B0T4 Dostałem bana za to, że nie można było za plantować paki, serio pierwszy raz grasz na tej mapie? http://www42.zippyshare.com/v/haUegxlI/file.html - widać gdzie można plantować. Edytowane 23 Listopada 2017 przez protohype Dopisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2017 #482659 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 @protohype Jako gracz mam prawo zaplantować pakę w dowolnym i wygodnym dla mnie miejscu a nie tam gdzie TY byś chciał,mogłem to zrobić na środku przy ścianie lub od strony palników przy kranie. Więc SG uniemożliwiłoby mi zrobienie takiego manewru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 23 Listopada 2017 #482661 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) Teraz, S0B0T4 napisał: @protohype Jako gracz mam prawo zaplantować pakę w dowolnym i wygodnym dla mnie miejscu a nie tam gdzie TY byś chciał,mogłem to zrobić na środku przy ścianie lub od strony palników przy kranie. Więc SG uniemożliwiłoby mi zrobienie takiego manewru. Owszem masz prawo zaplantować pakę w dowolnym Ci miejscu lecz tym razem nie miałeś pola do manewru ale miałeś tą możliwość zaplantowania tej paki także bana nie powinno być odwołałeś się do regulaminu to i ja to zrobię Cytat 10. Zakaz stawiania działek w miejscach uniemożliwiających wyprowadzenie hostów lub rozbrojenie paki. (kick, ban 5min - 30min)" " Pisze pogrubioną czcionka wyraźnie "w miejscach uniemożliwiających" wykonywania celi mapy sytuacja cs_assault1337 jestem w TT @S0B0T4 jesteś w CT stawiam działo przy wejściu na okno od str CT wręcz prawie na twoim respie. i też uniemożliwiam ci wyprowadzenie hostów? to jest identyczna sytuacja. Tak jak ty się odwołałeś do regulaminu tak ja to zrobiłem i według mnie ban niesłuszny. @S0B0T4 zanim odwołasz się na regulamin to przeanalizuj swoją sytuacje i w jakim punkcie jesteś bo w regulaminie masz wyraźnie napisane "UNIEMOŻLIWIAJĄCE" a ty miałeś tą możliwość. @S0B0T4 równie dobrze mógłbyś biec z przeciwnych półek i działko także by Cię widziało jak wspomniałeś miałbyś mało hp to i tak to działko by Cię zabiło. Edytowane 23 Listopada 2017 przez Bacior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2017 #482663 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) @Bacior kpisz sobie? To moja sprawa gdzie zaplantuje,więc SG mi to uniemożliwia. Może nie miałem zamiaru podłożyć jej w wyznaczonym miejscu,bo osoby z przeciwnej drużyny będące od respa TT na półkach mogłyby mnie zabić gdybym tu zaplantował. Gdybym miał mało hp to nawet do tego miejsca bym nie dobiegł. Edytowane 23 Listopada 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Listopada 2017 #482665 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Działko przszkadza w wykonaniu celi mapy, ponieważ gracz nie ma dojścia do bs'a. Za kran też nie pójdzie ponieważ działko będzie go biło. Ban słuszny. sypkilopez, Bacior, KillFromNOOB i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Listopada 2017 #482666 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi