venividiwandi Napisano 30 Listopada 2017 #483615 Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Wychodzę z propozycją usunięcia tych kanałów na których zabronione jest dawanie infa na TS3 I INNYCH PIERDOŁACH -> https://scr.hu/aDzO6l Te kanały były od wspólnego grania a teraz są bezużyteczne, bo przecież tam się gra a nie siedzi, więc nie można powiedzieć że przesiadują tam ludzie którzy ogólnie grają na serwerze i rozmawiają sobie. I pamiętajcie że można dawać info na steamie, fejsie, gg, można także pisać SMS, pozdro xD Edytowane 30 Listopada 2017 przez wandiho
happy Napisano 30 Listopada 2017 #483618 Napisano 30 Listopada 2017 @wandiho ja info wysyłam listem, też nie mogę?
Malu Napisano 30 Listopada 2017 #483619 Napisano 30 Listopada 2017 1 minutę temu, happy napisał: @wandiho ja info wysyłam listem, też nie mogę? Ban dodany. Co do propozycji to mysle ze noe trzeba usuwać kanałów, jest w nich IP i to ułatwienie jesli ktos z ts chce wejsc ma wybrany serwer senor i happy dodali reakcje 1 1
Bezzi Napisano 30 Listopada 2017 #483623 Napisano 30 Listopada 2017 Z prostego powodu jest zakaz info na ts. To działa na zasadzie wh tylko na mikro, sam TS i jego kanały serwerowe służą do rozmów. Z powodu pkt w reg. go usunąć? Nonsens. Kolejna dobra propka palce lizać. klqs dodał reakcję 1
Master Napisano 30 Listopada 2017 #483627 Napisano 30 Listopada 2017 Na tych kanałach mozna spotkac przeważnie graczy danego serwera wiec to fajna opcja zeby poznac ziomkow z gierki poza tym tak jak @Malu napisał w opisach sa umieszczone linki do gt oraz IP serwerow zawsze byla ta strefa z kanałami serwerowymi i niech tak pozostanie PS. ciekaw jestem na jakiej zasadzie bedzie to kontrolowane ze ktos daje info na TS Bezzi dodał reakcję 1
venividiwandi Napisano 30 Listopada 2017 Autor #483630 Napisano 30 Listopada 2017 Godzinę temu, Bezzi napisał: Z prostego powodu jest zakaz info na ts. To działa na zasadzie wh tylko na mikro, sam TS i jego kanały serwerowe służą do rozmów. Z powodu pkt w reg. go usunąć? Nonsens. Kolejna dobra propka palce lizać. Głupi zakaz no to głupia propozycja.. 2 godziny temu, Malu napisał: Ban dodany. Co do propozycji to mysle ze noe trzeba usuwać kanałów, jest w nich IP i to ułatwienie jesli ktos z ts chce wejsc ma wybrany serwer Na forum nie jest jakoś trudno wejść i obcykać GT oraz IP
Bene Napisano 30 Listopada 2017 #483645 Napisano 30 Listopada 2017 Jak zwykle szukanie dziury w całym, pomysł odrzucam - kopcie dalej.
Bene Napisano 30 Listopada 2017 #483646 Napisano 30 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
30 Lis
8
Najaktywniejsi w tym temacie
Bene 2 posts
venividiwandi 2 posts
Malu 1 post
happy 1 post
Popularne Dni
30 Lis 2017
8 posts
Popular Posts
Malu
Ban dodany. Co do propozycji to mysle ze noe trzeba usuwać kanałów, jest w nich IP i to ułatwienie jesli ktos z ts chce wejsc ma wybrany serwer
Bezzi
Z prostego powodu jest zakaz info na ts. To działa na zasadzie wh tylko na mikro, sam TS i jego kanały serwerowe służą do rozmów. Z powodu pkt w reg. go usunąć? Nonsens. Kolejna dobra propka palc
Master
Na tych kanałach mozna spotkac przeważnie graczy danego serwera wiec to fajna opcja zeby poznac ziomkow z gierki poza tym tak jak @Malu napisał w opisach sa umieszczone linki do gt oraz IP serwerow