Winn3R Napisano 5 Grudnia 2017 #484830 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Witam chciałbym serdecznie przeprosić za moje zachowanie wszystkich graczy cod 400 jak i cod 801 , Wkońcu dotarło do mnie jak trudnym jestem graczem . chciałbym serdecznie wszystkich was przeprosić za psucie wam gry , chcę się zmienić już nie będę wam utrudniamł gry , szczególnie chciałbym Mont3 przeprosić za tą skargę w której nie miałem dowodów na jego winę. Jeszcze raz was Wszystkich przepraszam a żebym nie zapomniał tu też chcę przeprosić Rybsona i Storma za te stare ss . Przepraszam za moje zachowanie obiecuję że się zmienie dajcie mi tylko tydzień czasu . Pozdrawiam i Przepraszam Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Winn3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 5 Grudnia 2017 #484833 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 @Vix33nek! , przerzucam Ci temat - nie wiem co klient nabroił, ale zycze powodzenia i rozwiązania sprawy w dobrej atmosferze. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 5 Grudnia 2017 #484845 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Heh Czesterek ja nie lubię jak ktoś się tak zachowuje i to bardzo, ale każdy robi błędy i jeśli chodzi o mnie to wystarczyło by jakbyś do mnie napisał i tyle ja tam kłopotliwy nie jestem i przyjmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudnia 2017 #484848 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Przeprosiny przyjęte. Mniej fleszy z Twojej strony i bedzie ok.. Następnym razem pisz na priv do osób które chcesz przepraszać @M a m c i a przeprosiny dotyczą też graczy Twojego serwera, przekaż im xDDD Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudnia 2017 #484849 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi