Twoja SmierC Napisano 12 Grudnia 2017 #485866 Napisano 12 Grudnia 2017 Tak jak w temacie chciałbym zaproponować nowy kanał na Ts3 o nazwie " Pogaduchy z administracją". Na poprzednim Ts'ie na którym przesiadywałem ten kanał cieszył się popularnością gdyż można było pogadać/porozmawiać z adminami/administratorami i innymi rangami na forum czy Ts'ie. Ma to na celu lepsze poznanie siebie nawzajem. Kanał ten znajdował by się w dziale Helpdesk pod kanałem "Sprawy dotyczące forum".
Gustaw Napisano 12 Grudnia 2017 #485875 Napisano 12 Grudnia 2017 Jeśli chcesz pogadać z kimś z wyższej administracji zawsze znajdziesz podkanał z nazwą " sprawy do ... ". Są kanały danych serwerów na których przesiadywanie też wiąże się z tym że admini lub opiekunowie tam przesiadują Także jeśli chcesz z kimś pogadać to nie widzę żadnej przeszkody Wyższa administracja jeśli będzie też chciała pogadać to przyjdą Jak dla mnie zbędne
Master Napisano 12 Grudnia 2017 #485883 Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Byl taki kanal ale zostal zastapiony "sprawami dostyczacymi forum w sumie to nie widze powodu dlaczego mialby znow nie zostac utworzony zaraz ogarne temat Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Master
Master Napisano 12 Grudnia 2017 #485884 Napisano 12 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
12 Gru
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Master 2 posts
Gustaw 1 post
Twoja SmierC 1 post