Twoja SmierC Napisano 12 Grudnia 2017 #485866 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Tak jak w temacie chciałbym zaproponować nowy kanał na Ts3 o nazwie " Pogaduchy z administracją". Na poprzednim Ts'ie na którym przesiadywałem ten kanał cieszył się popularnością gdyż można było pogadać/porozmawiać z adminami/administratorami i innymi rangami na forum czy Ts'ie. Ma to na celu lepsze poznanie siebie nawzajem. Kanał ten znajdował by się w dziale Helpdesk pod kanałem "Sprawy dotyczące forum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 12 Grudnia 2017 #485875 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Jeśli chcesz pogadać z kimś z wyższej administracji zawsze znajdziesz podkanał z nazwą " sprawy do ... ". Są kanały danych serwerów na których przesiadywanie też wiąże się z tym że admini lub opiekunowie tam przesiadują Także jeśli chcesz z kimś pogadać to nie widzę żadnej przeszkody Wyższa administracja jeśli będzie też chciała pogadać to przyjdą Jak dla mnie zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Grudnia 2017 #485883 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Byl taki kanal ale zostal zastapiony "sprawami dostyczacymi forum w sumie to nie widze powodu dlaczego mialby znow nie zostac utworzony zaraz ogarne temat Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Grudnia 2017 #485884 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi