JustBadMan Napisano 26 Grudnia 2017 #487652 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Witam serdecznie, Chciałbym zapytać czy byłaby możliwość stworzenia na forum jakiegoś wątku z listą adminów i ewentualnie linkiem do ich profilu steam? Troszkę by to ułatwiło sprawę w razie jakiś problemów z odpałami i można by szybciej dotrzeć do kogoś aktualnie online, dodatkowym atutem byłoby po prostu to, że człowiek wiedziałby ilu takich ludzi jest. Takiej listy przecież nie trzeba aktualizować codziennie, a tylko raz na jakiś czas. Dziękuje za poświęcony czas, Nie pozdrawiam @SUNN. suabiaka nr1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 26 Grudnia 2017 #487667 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 @JustBadMan http://multi-head.pl/search/?type=core_members&group[15]=1 + Ja, @~Czarna~ (OP) i @RYBSON bo on ma inną rangę główną. Linków do ich steam nie mam aktualnie ale możesz sobie ich znaleźć przez moich znajomych Co do listy... Hmm... Też nie chcę żebyśmy się aż tak bardzo rzucali w oczy Zobaczę RYBSON i JustBadMan dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustBadMan Napisano 26 Grudnia 2017 Autor #487749 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Nie ma się czego wstydzić Dziękuje za oświecenie/ SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 29 Grudnia 2017 #488112 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 takiej listy nie powinno być ! -ułatwia to graczowi odpalenie się -gracz może stać na respie ile chce bo i tak go nikt nie zbanuje bo przecież widzi ze nie ma żadnego admina -gracz może łamać regulamin jak mu się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 30 Grudnia 2017 #488287 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 ^ Zgadzam się w 100% do tego co napisał Mekintosz. Taka opcja zrujnowałaby totalnie zabawę z gry, z powodu łebskich graczy którzy pod nieobecność żadnego z adminów robiłaby co by tylko chciała i jedynie inni gracze mogliby poprzez znajomość kontaktować się z adminami bądź zwracać się osobiście o pomoc na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustBadMan Napisano 31 Grudnia 2017 Autor #488333 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Serio myślicie, że jakieś typki które odpalają CS'a raz na tydzień rejestrują się na forum po to by sprawdzić kto tu adminuje? Ja nie sądzie, to byłoby urzyteczne właśnie przeciw nim Ale co ja tak wiem Zdaję się na was księciunie Apecio i SUNN. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PerwersyjnyTyp Napisano 11 Stycznia 2018 #490652 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Wszystko ma swoje wady i zalety, ale niestety mogą przeważać wady. Pomysł ogólnie spoko, ale jednak też jest niepotrzebny, gdyż masz listę adminów pod daną rangą na forum, a przeważnie grający admin na serwerze jest zalogowany na forum. A jak masz steam'a, to zawsze możesz skompletować sobie listę na steam w sekcji "znajomi' jest sporo alternatyw które możesz wykorzystać; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 14 Stycznia 2018 #491060 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 dla osoby zainteresowanej serwerem, grającej i komunikatywnej żaden problem poznać adminów , ponadto zgłaszać cheetosy też można na różne sposoby, dla mnie taka lista nie jest potrzebna... pisze bo wątek dogasa, ale może opiekunowie mają jakieś widoki na jego rozszerzenie:) Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Stycznia 2018 #491465 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 @JustBadMan bardzo chciałbym Wam taką listę zrobić, naprawdę Ale niestety nie da się tak, admini są o tyle aktywni że w grze ich wyłapiecie a jak nie w grze to na forum Jeden z ostatnich banów świetnie to prezentuje - D4 pokręcił się po forum, rozeznał i wpadł dopiero kiedy admin wziął go z zaskoczenia... Wiem że to dla Was pewne utrudnienie ale mamy o tyle komfortową sytuację, że haxów którzy grają jest mało (zabezpieczenia kasują 90% z nich) a resp, cele itp. nie przeszkadzają w grze aż tak bardzo Pozdrawiam, do zobaczenia na serwerze mój Ty fragu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Stycznia 2018 #491466 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi