Exe.AimBot_WallHack Napisano 26 Grudnia 2017 #487710 Napisano 26 Grudnia 2017 Siemanko ludziska Mam 15 lat pochodzę z woj. Kujawsko- pomorskiego. Przyszedłem tu z @MarszczyFred i kilkoma innymi osobami z starej sieci. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej i uzyskam jakieś rangi . Interesuję się różnymi sportami, gram dużo w counter strike i od wielu lat. Jak ktoś chce mnie poznac to zapraszam na ts. MarszczyFred dodał reakcję 1
MarszczyFred Napisano 26 Grudnia 2017 #487711 Napisano 26 Grudnia 2017 Zapraszamy również na ts''a Exe.AimBot_WallHack dodał reakcję 1
sypkilopez Napisano 26 Grudnia 2017 #487713 Napisano 26 Grudnia 2017 WITAM widziałem że grasz na cs gomod #4 mam nadzieje że się zaaklimatyzujesz na serwie na dłużej Exe.AimBot_WallHack dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
26 Gru
6
Najaktywniejsi w tym temacie
aureox 1 post
sypkilopez 1 post
MarszczyFred 1 post
Exe.AimBot_WallHack 1 post
Popularne Dni
26 Gru 2017
6 posts
Popular Posts
Exe.AimBot_WallHack
Siemanko ludziska Mam 15 lat pochodzę z woj. Kujawsko- pomorskiego. Przyszedłem tu z @MarszczyFred i kilkoma innymi osobami z starej sieci. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej i uzys
MarszczyFred
Zapraszamy również na ts''a
sypkilopez
WITAM widziałem że grasz na cs gomod #4 mam nadzieje że się zaaklimatyzujesz na serwie na dłużej