Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Zwracam się z problemem i liczę na szybkie rozwiązanie go a sprawa wygląda tak gdzie jest mój lvl na Aspirancie?? Wczoraj (26.12.2017r.) mialem jeszcze prawie 120 lvl i dzisiaj nie mam go nagle a został mi tylko quest który wczoraj wziąłem... zagrałem jedną mape przed chwilą od 1 lvla na aspirancie mapa sie zmienila na italy2 i tez od 1 gralem. Prosze o zwrocenie mi mojego lvla :(

Napisano (edytowane)

Przepraszamy wystapil blad przy wgrywaniu poprawek. 

W ramach rekompensaty zglos sie do ktoregos z SuperAdminow po wybrana klase premium na okres do nastepnego resetu tj 23 stycznia. 

Kazda osoba ktora jeszcze stracila lvl ( prosze podawac klasy bo nie w kazdej byly zmiany ) niech napisze I odbierze dowolna klase premium 

Jak to sie lvl nie zapisuja? @EvO

Edytowane przez Gość
Napisano (edytowane)

Sprawdziłem, niestety rzeczywiście lvl na aspirancie się resetuje lvl, co oznacza, że lekko świruje baza. Niestety konieczny będzie jeszcze jeden reset, gdy tylko ktoś z administracji będzie w stanie go wykonać. Przepraszam za utrudnienia wszystko związane jest z pracami "na szybko" ze względu na święta i nie ukrywam, że %. 

Edytowane przez EvO
Napisano
2 minuty temu, FunnyPuma napisał:

Zauważyłem, że w /klasy ani w /klasa nie ma klasy aspirant. Co ciekawe /codtop15 pokazuje, że gracz ma na nim 205 lvl i to od paru map. Wcześniej pokazywał lvl tak jak jest tylko bez gracza "Kokosz".

@EvO

20171227211145_1.jpg

to o co chodzi wreszcie ?

Napisano

Witam was Tu, mam ten sam problem na klasie Amadeusz tj cod 400, przy kazdym połaczeniu znika mi lv, zauwazyłem to wczoraj i juz nie grałem, patrze dzisiaj i dalej sie dzieje to samo?

Co z tym fantem naprawicie?

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...