Met0ri.exe Napisano 28 Grudnia 2017 #487983 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Data zdarzenia: przed chwilką Nick gracza: Xiaolin czy jakos tak kij wi jak on tam sie wabiDowody: hltvŚwiadkowie: k1pan i gracze z serwa Uzasadnienie: admin nie wywiązuje sie ze swoich obowiązków tt siedzą do 30 sekundy przed anarchią a owy admin nic 0 reakcji żadnych @@cele slapów itp przez co gracze sie denerwują i wyzywają co łączy sie z banem ps żółte jest słońce - niebieskie niebo to właśnie barwy sklepu rybnego Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Met0ri.exe kIPAN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Grudnia 2017 #487985 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Dostarcz dowody na wine admina. @Xiaulin zapraszam. Met0ri.exe i kIPAN dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kIPAN Napisano 28 Grudnia 2017 #487986 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Potwierdzam, ja do graczy nowych nic nie mam, ze osoby nie znaja regulaminu i sobie kampia na respie, ale jezeli opiekun serwera siedzi od 10 rund na serwerze i z tym nie robi nic to cos tu jest nie tak. Jako jego obowiazek jest ich przynajmniej zawiadomic przez komende @@r np zeby osoby do maxymalnie 1 minuty opuscily resp. Taka jest zasada na tym serwerze. Szkoda ze Xiaolin sie tego nie trzyma :), tylko uslyszal wyzwiska w kierunku TT to odrazu polecial ban z bomby dla kolegi. Dodam ze to nie tylko metori dostal bana tylko tam ktos jeszcze.Zapoznaj sie Panie Xiaolin z regulaminem twojego serwera, ktorego jestes opiekunem bo narazie nic w tym kierunku nie robisz. Moglbym wymienic adminow ktorzy sa zwyklymi admami i radza sobie 10x lepiej od ciebie gdzie masz opiekuna i sie wywyzszasz ^_^. Powiem tak, gralem naprawde dlugo w csa co widac ze mam 5K H na steam i bez obrazy, ale to jest najgorszy opiekun jakiego kiedykolwiek widzialem. BEZ POZDROWIEN. PIS JOŁ Met0ri.exe dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Grudnia 2017 #487987 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Dobrze, ale bez dowodów na winę gracza, nie będziemy mieli możliwości ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Met0ri.exe Napisano 28 Grudnia 2017 Autor #487989 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 1 minutę temu, Bene napisał: Dobrze, ale bez dowodów na winę gracza, nie będziemy mieli możliwości ruchu. http://f1.hltv.org.pl/srv25245/HLTV-1712281743-de_dust2.dem.zip :10;12 koledzy kampia na respie xiaulin nie zwraca uwagi 13;00 osoby kampiace i czekajace na skrot dlugiej gdzie nie mozna tego robic widzialem jak admini za to daja bana 18;35 terrorsta z AWP kampi na respie zero jakiejkolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregere3 Napisano 28 Grudnia 2017 #487991 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 takie tam o kipanie panie wszechwiedzącym niech sie pan kultury nauczy oliQQEn dolacza do Sil Terrorystow Mateusz~ : tk to nie kIPAN : sie typie znasz to nie kIPAN : utkaj dziure to nie kIPAN : bo gadane bylo na forum co i jak robic ,) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kIPAN Napisano 28 Grudnia 2017 #487992 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 obrazilem Cie tutaj ? Nie widze obrazy ^_^, Nie znasz zasad gdzie sam zostaje z awp na 7 TT , a ty do mnie mowisz "kIPAN Celow nie znasz" A po 2, zloz na mnie skarge bo twoj post nie na temat kolezanko ^_^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregere3 Napisano 28 Grudnia 2017 #487995 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 nie napisze na ciebie skargi kipan bo mam honor a nie jak ty za każdym razem prose pani bo on sie namnie popatrzył i bummm skarga elmandeRx dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kIPAN Napisano 28 Grudnia 2017 #487996 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja sie skarze ? XD Przypomnijmy sytuacje jak sie z Ero wyzywales i twoj swietej pamieci Admin Arnoldzik banowal kazdego co leci jak na steamie sie skarzyles do niego wiec prosze cie, nie osmieszaj sie hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Met0ri.exe Napisano 28 Grudnia 2017 Autor #487998 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) szere to nie ma nic do skargi nie spam mi w temacie /postcie ch*j wi Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Met0ri.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 28 Grudnia 2017 #488001 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) @szeregere3 daj spokój bo tylko Ty na tym ucierpisz , Szkoda że skarga napisana tylko dlatego ze wasz kolega dostał bana za brak kultury. Nawet jeżeli gracze kampią nie ma prawa używać takiego języka w stosunku do nich i ich obrażać. i każdy taki przypadek będzie karany nie toleruje chamstwa na sieci. Cytat tylko uslyszal wyzwiska w kierunku TT to odrazu polecial ban z bomby dla kolegi Żenujące, jest to co wyprawiacie z tymi skargami Co do demka może złe widzę ,lecz : 10;12 RESP TT DO MINUTY ,TT skanują anarchie , po czym gdy słyszą od gracza plecy cofają na respa aby powstrzymać rasz. 13;00 Owszem stoją przed anarchią ,lecz to nie jest resp, dodatkowo skoro wiedzą że są tam Ct to zrozumiałe, mają iść na siłe do anarchii?czy pozwolić na zrobienie plecy sobie ? Paka jest niesiona na b więc.. cele są wykonywane. 18,35 ja widzę jak gracz cofa z górnego trupa przez resp nie widzę żadnego Awp Regulamin to jedno zachowanie sytuacyjne . Dodatkowo jak się orientuje CT ma bronić Bsa przed paką, a nie roszować na siłę., @kIPAN Sam w niektórych sytuacjach łamiesz regulamin nie wykonujesz celi bo?? Bo jak twierdzisz nie dasz rady nie ma czasu/życia na rozbrojenie paki lub liczba przeciwników jest za duża. Dodatkowo w czasie (10:00-10:10) ,(13+) słychać twoją kulturę której nie posiadasz. Jak sie tak denerwujecie to moze ta gra nie dla was . Kilka akcji z 1 mapy i co to ma dowodzić że nie wykonuje obowiązków ,no ty sobie chyba żartujecie. sama historia amx pokazuje chyba wystarczająco że wykonuje zadania. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Xiaulin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kIPAN Napisano 28 Grudnia 2017 #488002 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 @Xiaulin XD To to samo moge powiedziec i odpowiedziec ci na twoja obrone, ze ja wiedzialem ze jest za duzo osob i co ? Na sile mam tam biegnac ? Tak samo odpowiadam jak ty na tamto kampienie. Do 1;00 Maja czas zeby wbic dluga gala nwm B cokolwiek , a nie kampic w anarchi w 5 i czekac az skroca respa. Czemu sie przyczepilem ? Bo sie przyczepiles mnie na poczatku kolego ^_^. Nastepna skarga wg zamiatana pod dywan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Grudnia 2017 #488007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jak będziecie się tutaj kłócić między sobą to otrzymacie zaraz po punkcie ostrzeżenia. Skarga dotyczy tylko @Xiaulin i ma się trzymać tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Met0ri.exe Napisano 28 Grudnia 2017 Autor #488012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Xiaulin napisał: @szeregere3 daj spokój bo tylko Ty na tym ucierpisz , Szkoda że skarga napisana tylko dlatego ze wasz kolega dostał bana za brak kultury. Nawet jeżeli gracze kampią nie ma prawa używać takiego języka w stosunku tak tylko gdybys ich zachęcił tak jak powinien admin to nie byłoby problemu z brakiem kultury wyzwiskami itp a ze ty za przeproszeniem ch**a robisz to nie nasza wina Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Met0ri.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Grudnia 2017 #488349 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 @SUNN. Czo z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488368 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Może by tak użyć głowy trochę... Bo cele wykonujemy z głową. Ale to nie znaczy że macie za to banować jak leci. Niemniej najbardziej mnie martwi inna rzecz - @kIPAN przejrzałem logi i coś mi się zdaje, że możesz mieć problem z graniem na naszych serwerach jak się nie zaczniesz odpowiednio zachowywać. W dniu 28.12.2017 o 20:15, kIPAN napisał: Czemu sie przyczepilem ? Bo sie przyczepiles mnie na poczatku kolego ^_^. No to ja się czepiam Was wszystkich i w takim razie podrążę bardziej w logach i HLTV. Jak wszyscy to wszyscy. PS. @Bezzi ^_^ oznaczaj wszystkich S@ jak leci mimo że mają urlopy czy coś tam. Ja się nie rozdwoję. PS2. Przypominam że w skardze autor i jego "adwokat" nie dostarczyli ani jednego dowodu. Met0ri.exe, elmandeRx, Bezzi i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488369 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi