Sneej Napisano 28 Grudnia 2017 #488022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Twój nick podczas gry: Sneej Godzina,data zdarzenia: 23:25 około . 12 grudnia Mapa: Inferno Steam_ID / IP : VALVE_5:0:277186664 (nie wiem zbytnio jak się sprawdza te IP/Id wpisałem status mam nadzieję że to jest to) Nick admina,który dał bana: `Odjechana Uzasadnienie : W powodzie mam WH , nie mam screenów więc czekam aż wrzuci swoje nagranie, screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 28 Grudnia 2017 #488034 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 @`Odjechana Zapraszam z dowodami 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikzz Napisano 29 Grudnia 2017 #488093 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Kojarze tego gracza , był tak spalony ze aż czarny , byłem swiadkiem bo akurat grałem wtedy na serwerze razem z odjechaną. Po uzgodnieniu , że to cziter poszedł BAN co tu wiecej mówić z tego co kojarze grał też wtedy admin PTV , który też pewnie potwierdzi tą wersje jak i pół serwera. Najbardziej mnie ciekawi to ze BAN był 12 grudnia ? , a odwołanie 28 ? coś nie halo a Demo być może mam tylko musze poszukac (HDD 250 GB ) `Odjechana dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Grudnia 2017 #488096 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 11 minut temu, ikzz napisał: Najbardziej mnie ciekawi to ze BAN był 12 grudnia ? , a odwołanie 28 ? coś nie halo Sprawdź dokładnie informacje zanim coś napiszesz. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=35347 12 minut temu, ikzz napisał: Demo być może mam tylko musze poszukac (HDD 250 GB ) Wystarczyło poszukać po dacie. Jesteś osobą, która nic nie wnosi na przyszłość nie mieszaj sie w sprawy które Ciebie nie dotyczą. @`Odjechana byłaś w temacie czekam na konkrety, a nie skradanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Odjechana Napisano 29 Grudnia 2017 #488102 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Witam, Demko które miałam nagrane się niestety zbugowało. Nie moge go odtworzyć a oglądając teraz hltv widze że sie najwidoczniej pomyliam... @ikzz byl przy tym i obydwoje stwierdziliśmy, że ma wh, lecz raczej nie potrzebnie. Przepraszam za moj błąd. Moglam więcej odczekac i dac szanse. Jeszcze raz przepraszam @Sneej . Gracz powinien dostac ub. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Grudnia 2017 #488103 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi