Skocz do zawartości

Usunięcie animacji ukazującej skin broni  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za usunięciem, przeszkadzającej w celowaniu i trafieniu przeciwnika, animacji broni ukazującej skin?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Zarejestrowałem się tylko po to, aby powiedzieć/zapytać..

Czy nie jest według Was totalnym kretynizmem, wgrywanie zastępczych skinów broni (serwer 80.72.40.110:27026 cs 1.6), które imitując opcję z CS-GO pokazywania/obracania broni celem obejrzenia durnego skin'a, momentami KOMPLETNIE ZASŁANIAJĄ WIDOK PRZED CELOWNIKIEM ?? Żeby odbywało się to po kliknięciu odpowiedniego klawisza- ok, ale animacja włącza się samoczynnie co jakiś czas, co w przypadku jakiejkolwiek strzelanki jest pomysłem, moim zdaniem, co najmniej durnym.

Rozumiem, że gówniarzeria ma fazę na jaranie się skinami rodem Globall Offensive i czasem wygląd kupionej broni bierze górę nad tym, co dzieje się na mapie, ale na miłość Boską, przez takie dodatki, z na prawdę dobrych serwerów, robicie powoli plac zabaw..

Traktujcie to jak chcecie, ale uwierzcie- pozbywając się tej zbędnej animacji, zrobilibyście przysługę dla starych wyjadaczy, którzy mimo częstego oblężenia dzieciarnią, doceniają serwery Waszej sieci.

Pozdrawiam

Ps. Przykład w załączniku -przeciwnik za modelem broni.

przykład.jpg

Napisano
Godzinę temu, andzejandzej napisał:

Czy nie jest według Was totalnym kretynizmem, wgrywanie zastępczych skinów broni (serwer 80.72.40.110:27026 cs 1.6), które imitując opcję z CS-GO pokazywania/obracania broni celem obejrzenia durnego skin'a, momentami KOMPLETNIE ZASŁANIAJĄ WIDOK PRZED CELOWNIKIEM ??

Jest.

Godzinę temu, andzejandzej napisał:

Rozumiem, że gówniarzeria ma fazę na jaranie się skinami rodem Globall Offensive i czasem wygląd kupionej broni bierze górę nad tym, co dzieje się na mapie, ale na miłość Boską, przez takie dodatki, z na prawdę dobrych serwerów, robicie powoli plac zabaw..

Nie wiem czy zauważyłeś ( na 99% nie) że FFA leżało sobie odłogiem jakiś czas i dopiero od niedawna powoli posuwam do przodu prace nad tym serwerem.

Nie wiem skąd u Ciebie tyle agresji ale wystarczy spokojnie zgłosić i... tyle. X czasu temu miałem to usunąć ale zapomniałem - bywa. Jak wspomniałem wcześniej, na serwerze prace dopiero się tak naprawdę zaczynają ale to nie znaczy że z dnia na dzień wszystko zrobię. Mam tylko dwie ręce.

Napisano

Ja to rozumiem, ale nadal twierdzę że krzyk nie jest potrzebny bo niepotrzebnie podgrzewa atmosferę. 

11 minut temu, andzejandzej napisał:

Fajnie, że ogarniasz temat 

O tyle o ile mogę to ogarniam, jeśli chodzi o FFA to kontaktuj się z @MARCINKSYS on jeszcze o tym nie wie ale jest tam moim zastępcą/rzecznikiem. Powie Ci co było, co będzie i jak my to widzimy.

Napisano

W sumie przez te skiny sporo graczy marudzi, więc można je usunąć. Albo na początku jakieś zapytanie czy chcesz mieć standardowe modele broni bądź też cs go i się wybiera na starcie każdej mapy. (Nie wiem czy to realne XD) No ale jeśli nie, to wywalić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...