Skwarka Napisano 31 Grudnia 2017 #488412 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Czas na mnie dzięki za milo spędzany czas z wami z pewnych przyczyn muszę odejść. @SUNN. Prosił bym o zdjęcie admina na servie cod mod 800 . Z Góry dzieki Pozdrowienia dla : @L a l c i a @Igrekzet @nomna @Bacior i Pojedynczych graczy z cod moda 801 lvl edit : @Sezonowy Gracz @Apecio @S0B0T4 wam również bardzo dziękuje Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Skwarka Igrekzet dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igrekzet Napisano 31 Grudnia 2017 #488413 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Weź nie odwalaj trzody... Poproś o zamkniecie i tyle. Ze odchodzisz prezentujesz sobą ze jesteś słaby i sie poprostu podajesz zlej to i baja Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Igrekzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488414 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 @Skwarka Wy na tym 801 sobie jaja robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 31 Grudnia 2017 #488415 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Nie to ich zasługa, tylko dawanie mi jakiś wyborów. Cytuje "Po prostu nie będę adminem jak on nim będzie" To nie są wybory, bo dla mnie to ciężka sytuacja. Nie będę wybierała. bo Wy macie taki kaprys. Lepiej by było jakbyście się dogadali. albo nie gadajcie ze sobą proste. To co jest po za serwerem to niech tak zostanie, nie potrzebnie brudy wyciągacie I dogryzacie się nawzajem. Dwulicowa? Chodzi o to co gadałam o Peciu? I co związku z tym? Koleś jest czysty jak igiełka. Ty dajesz warunki albo Ty albo On. Albo zamknijcie rekrutacje tylko po to aby Pecio admina nie dostał... Ja już nie mam nic do dodania, rozmowy mam i to mi wystarczy. Jedynie to Ty masz problem teraz, nie wiesz jak sie wybronić. Dostałam 2 skargi, admin który nie zna regulaminu... Edytowane 31 Grudnia 2017 przez L a l c i a xTu[R]bO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skwarka Napisano 31 Grudnia 2017 Autor #488416 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Ten serwer to jedne wielkie jaja .. Człowiek chciał pomóc jak umie ale niestety to nie wystarcza wiec odchodzę po prostu ! Trzymajcie się . edit : @L a l c i a po prostu dla mnie jesteś dwulicowa i tyle ... Mówisz jedno robisz drugie . nie chce już z wami współpracować po prostu zdejmijcie mi tego admina i ja odejdę za sekundę... Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Skwarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 31 Grudnia 2017 #488419 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Widzę że muszę się wami zająć... Skwarka ochłon. Zawiodłem się na tobie. @SUNN. Zamknij temat bo nie ma sensu. Mamusiaa i Apecio dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apecio Napisano 31 Grudnia 2017 #488426 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Szkoda ze odchodzisz @Skwarka będę tęsknił za tobą :< trzymaj się szerokiej drogi i odwiedzaj nas czasami @Igrekzet Chciałem być miły :< @Skwarka teraz to pokazałeś kocham cie za to :* Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Apecio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igrekzet Napisano 31 Grudnia 2017 #488430 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 @Apecio mogłeś to sobie darować. @Skwarka ochłon i przemyśl to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sezonowy Gracz Napisano 31 Grudnia 2017 #488433 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 20 minut temu, Skwarka napisał: Ten serwer to jedne wielkie jaja .. Człowiek chciał pomóc jak umie ale niestety to nie wystarcza wiec odchodzę po prostu ! @Skwarka jaja to ty sobie chyba robisz, łamiesz regulamin na każdym kroku, podobno przeczytałeś 3razy, a widze że nic nie pomagasz w usprawnieniu serwera, fochy odstawiasz co chwile, nerwowy jesteś, a to nagminne łamanie regulaminu, nawet mnie zaczyna wkurzać, że admin daje taki przykład innym graczom. Tyle z mojej strony, robiłem co do mnie należało, nie będę kłamał że byłeś dobrym adminem. Eloszka 1 minutę temu, Igrekzet napisał: @Apecio mogłeś to sobie darować. Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj post.. A @Apecio nie miał z tym nic wspólnego, nie lubicie go oboje i wszyscy o tym wiemy, ale to nie powód, żeby obwiniać go o wszystko.. Apecio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 31 Grudnia 2017 #488435 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 @Skwarkamyślałem ze masz więcej oleju w głowie zachowujesz sie jak dzieciak dostałeś 2 szanse i dzień po dniu z tego rezygnujesz ja też nie lubię niektórych osob na serwerze i jakoś z tym żyje serio ogarnij się i się weź za siebie tyle mam do powiedzenia Apecio i Sezonowy Gracz dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 31 Grudnia 2017 #488440 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Grudnia 2017 #488446 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Grudnia 2017 #488447 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 31 Grudnia 2017 #488448 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 NIeżle się bawisz>? Widać że dzieciak. Apecio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488451 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 No to teraz już wiecie czemu kryterium wieku administratorów jest takie ważne. Napisze Ci kandydat że ma 20 lat a odstawia szopki jakby miał połowę z tego xD Cześć. Mamusiaa, Apecio, Exe.AimBot_WallHack i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488452 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 "Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy" - Paulo Burdello. Aktualizalizacja - okazało się że @Skwarka swędzi krótka fujarka i zbanował cały serwer. A więc no więc żegnamy Klauna Skwarka na zawsze z banem na forum i serwery MH. Jak chce robić burdel to niech go robi u siebie w domu. BobSON, Mamusiaa, Bezzi i 5 innych dodali reakcje 1 1 6 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488453 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi