Kyou Napisano 31 Grudnia 2017 #488493 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Twój nick podczas gry: Kyou Godzina, data zdarzenia: Teraz Mapa: de_dust2x2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 209433477 Uzasadnienie: Rozmawiałem z graczami na mikro na codzie 800, się zdziwiłem, że u mnie na serwerze jest 18-u graczy, to gracz napisał mu bym podał serwer, to wpisałem ip serwa na chat, myślałem że nie dostanę bana za podanie ip serwera MH. I pytanie. Czy mógłbym dostać UB, czy też będę musiał zrobić reklamy ? Mamusiaa i sypkilopez dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488501 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 38 minut temu, Kyou napisał: myślałem że nie dostanę bana za podanie ip serwera MH Z pewnych względów i nasze IP są wykrywane i banowane. UB. Kyou i sypkilopez dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488502 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi