Kyou Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Twój nick podczas gry: Kyou Godzina, data zdarzenia: Teraz Mapa: de_dust2x2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 209433477 Uzasadnienie: Rozmawiałem z graczami na mikro na codzie 800, się zdziwiłem, że u mnie na serwerze jest 18-u graczy, to gracz napisał mu bym podał serwer, to wpisałem ip serwa na chat, myślałem że nie dostanę bana za podanie ip serwera MH. I pytanie. Czy mógłbym dostać UB, czy też będę musiał zrobić reklamy ? Mamusiaa and sypkilopez 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 38 minut temu, Kyou napisał: myślałem że nie dostanę bana za podanie ip serwera MH Z pewnych względów i nasze IP są wykrywane i banowane. UB. Kyou and sypkilopez 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...