Exe.AimBot_WallHack Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Co wy na to, żeby narysować linie respa bo z tego co zauważyłem osoby uważają, że resp się kończy w innych miejscach i potem są problemy czy stoi na respie czy obok. Mogli byście wyznaczyć to liniami i np wstawić na forum na pewno takie coś by się przydało nawet adminom. @Ania ;) @LOLSON #ZW @Inte Tillgänglig Danke:* Byście coś z tym zrobili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sypkilopez Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 @~Czarna~ widziałem kiedyś fajną mapkę respa Twojego autorstwa jak byś mogła podrzucić bo nie mogę znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 5zł @~Czarna~ ???? sypkilopez and Exe.AimBot_WallHack 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sypkilopez Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 @Bezzi ^_^ nie wiem komu to ukradłeś ale to chyba ta sama mapka co @~Czarna~ wyrysowała a ja znaleźć nie mogłem thc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Tak to jej mapa z tematu. Szukajka love Exe.AimBot_WallHack 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exe.AimBot_WallHack Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 (edited) 29 minut temu, Bezzi napisał: 5zł @~Czarna~ ???? Dziękujeee @.::Konradekkkk::. patrz xd @Bezzi ^_^ mozesz zamknąć Edited January 1, 2018 by Exe.AimBot_WallHack Link to comment Share on other sites More sharing options...
aureox Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...