pucci Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Twój nick podczas grania: pucci./a/ Godzina, data zdarzenia: Chwilę temu, 16:20 jakoś Mapa: de_dust2 Link do screenów: Nie dostałem ssów, bezpodstawny ban z powodem "wallhack" [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wallhack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:2043605' [AMXBans] Your IP: '185.136.92.69' [AMXBans] =============================================== Nick admina, który dał bana: nie jaki Konradek, jeśli uważasz, że używałem wh to rozpisz mi demko, chętnie się przyjrzę. Polecam coś takiego jak słuchawki;) STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:2043605 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 @.::Konradekkkk::. zapraszam do tematu z demkiem masz na to 24h. pucci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::Konradekkkk::. Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Z góry przepraszam lecz niestety nie jestem w stanie dostarczyć demka ponieważ nie wiem czemu ale HLTV nie nagrywało dziś demek, a sam nie zauważyłem tego i nie nagrałem demka. Jest tylko z 1 oraz 2 godziny, w takim wypadku przepraszam za mój błąd oraz prosił bym o odbanowanie gracza. Mamusiaa and Exe.AimBot_WallHack 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 @.::Konradekkkk::. Nagrywaj własne demka, wchodzisz w konsole wpisujesz record nazwa_demka po zakończeniu nagrywania wpisz stop. I tyle, nie opieraj sie nigdy na HLTV. Exe.AimBot_WallHack and .::Konradekkkk::. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...