Hiszy Napisano 2 Stycznia 2018 #488866 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Nick: HiszyWiek: 18 STEAM_ID: STEAM_0:1:118795809Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:118795809Doświadczenie w ocenianiu: Hmm tak 7-8/10. Będąc adminem sporo doświadczenia się nałapałem Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Kiedyś się bawiłem z tym ale nigdy nie byłem w UBT Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie nie byłem karany Dlaczego Ty?: Myślę, że przyda się ktoś do pomocy. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Hmm nie wiem czy da się to tak zliczyć ale przeważnie gdy odpalam lapka, albo telefon to się loguje tutaj i sprawdzam co i jak. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały' Napisano 2 Stycznia 2018 #488869 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Na Tak +wiek i co dużo pisać jestem na TAK!! Hiszy i Mamusiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Stycznia 2018 #488878 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Nie spełniasz wymagań admina dostałeś dopiero dzisiaj. Zapraszam do złożenia podania po nadrobieniu zaległości EDIT. Poprawka wymagania spełniasz po resecie forum Twoje posty i tematy przepadły także zapraszam na PW. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Bezzi ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Stycznia 2018 #489067 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi