Hiszy Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Nick: HiszyWiek: 18 STEAM_ID: STEAM_0:1:118795809Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:118795809Doświadczenie w ocenianiu: Hmm tak 7-8/10. Będąc adminem sporo doświadczenia się nałapałem Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Kiedyś się bawiłem z tym ale nigdy nie byłem w UBT Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie nie byłem karany Dlaczego Ty?: Myślę, że przyda się ktoś do pomocy. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Hmm nie wiem czy da się to tak zliczyć ale przeważnie gdy odpalam lapka, albo telefon to się loguje tutaj i sprawdzam co i jak. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały' Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Na Tak +wiek i co dużo pisać jestem na TAK!! Mamusiaa and Hiszy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 (edited) Nie spełniasz wymagań admina dostałeś dopiero dzisiaj. Zapraszam do złożenia podania po nadrobieniu zaległości EDIT. Poprawka wymagania spełniasz po resecie forum Twoje posty i tematy przepadły także zapraszam na PW. Edited January 3, 2018 by Bezzi ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...