Mamusiaa Napisano 2 Stycznia 2018 #488876 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Nick: L a l c i a Wiek: 25 za 2 miesiące 26 xD STEAM_ID: STEAM_0:1:200255575 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:200255575Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że dobre. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, jako OP mam dostęp. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, ale na serwerze jak został wgrany ten plugin i napisałam słowo "gejem" dostałam bana xD ( Wtedy się śmialiśmy żeby nie było xD) Dlaczego Ty?: Chciałabym pomóc, były takie sytuacje że temat stał i nikt nie raczył wgl go ruszyć. Jestem aktywna osobą na forum. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jestem rano, w południe, popołudniu, wieczorem a nawet zdarzy mi się być w nocy Non stop zaglądam na forum Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Pewnie że jest. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Ooo tak Coś od siebie: Lubię pierogi i kluski xD Ripton, Livio, Sezonowy Gracz i 4 innych dodali reakcje 3 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Stycznia 2018 #488899 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Zestaw pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Stycznia 2018 #488990 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi