Mamusiaa Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Nick: L a l c i a Wiek: 25 za 2 miesiące 26 xD STEAM_ID: STEAM_0:1:200255575 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:200255575Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że dobre. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, jako OP mam dostęp. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, ale na serwerze jak został wgrany ten plugin i napisałam słowo "gejem" dostałam bana xD ( Wtedy się śmialiśmy żeby nie było xD) Dlaczego Ty?: Chciałabym pomóc, były takie sytuacje że temat stał i nikt nie raczył wgl go ruszyć. Jestem aktywna osobą na forum. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jestem rano, w południe, popołudniu, wieczorem a nawet zdarzy mi się być w nocy Non stop zaglądam na forum Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Pewnie że jest. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Ooo tak Coś od siebie: Lubię pierogi i kluski xD Doman, Apecio, sypkilopez and 4 others 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Zestaw pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Mamusiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...