Mamusiaa Napisano 2 Stycznia 2018 #488876 Udost臋pnij Napisano 2 Stycznia 2018 Nick: L a l c i a Wiek: 25 za 2 miesi膮ce 26 xD STEAM_ID:聽STEAM_0:1:200255575 Link do BanID:聽http://banid.pl/kto?to=0:1:200255575Do艣wiadczenie w ocenianiu: My艣l臋 偶e dobre. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak, jako OP mam dost臋p. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, ale na serwerze jak zosta艂 wgrany ten plugin i napisa艂am s艂owo "gejem" dosta艂am bana xD ( Wtedy si臋 艣miali艣my 偶eby nie by艂o xD)聽 Dlaczego Ty?: Chcia艂abym pom贸c, by艂y takie sytuacje 偶e temat sta艂 i nikt nie raczy艂 wgl go ruszy膰. Jestem aktywna osob膮 na forum. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Jestem rano, w po艂udnie, popo艂udniu, wieczorem a nawet zdarzy mi si臋 by膰 w nocy Non stop zagl膮dam na forum Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Pewnie 偶e jest. Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Ooo tak聽 Co艣 od siebie: Lubi臋 pierogi i kluski xD Sezonowy Gracz, 聽Doman, Livio i 4 innych dodali reakcje 3 4 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Stycznia 2018 #488899 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2018 Zestaw pw. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Stycznia 2018 #488990 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Mamusiaa doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi