VENOM6G Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Nick: >.FujarKa._*` Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem dużo razy adminem na serwerach tego typu i wiem o co chodzi Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 5/6 lat z krótkimi przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ widzę dużo graczy ktorzy graja na aim lub wh. Wchodza na txt. Po upominaniu obrarzają. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 godziny dziennie Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: www.gametracker.com/player/>.FujarKa._*%60/80.72.40.110:27027/ Wiem że GT trochę małe ale nadrobię Edited January 3, 2018 by VENOM6G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byle_jaki_nick Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Na nie - jak jestem na serwerze to rzadko widzę Cie na nim widzę - ja Cie widzę na serwerze to przeważnie na spec co wydaje się podejrzane + steam + wiek Głównie mi to siedzenie na spec nie pasi ale bez tego to na tak Edited January 3, 2018 by Byle_jaki_nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOM6G Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 (edited) Siedze na SPEC ale rzadko ,bo czasami sobie pogram by w bic lvl jak bym caly casz siedzial w spec to lvl sam sie nie wbije . A poza tym graj czescie to bedziesz mnie widywal Edited January 3, 2018 by VENOM6G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cropek Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jestem na nie +wiek -godziny -podanie jest nie przekonujące Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlik Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 No niestety na nie -gt, grasz na serwerze dopiero od 5 dni, daj się poznać graczom -jak jesteś na serwie to latasz na takim pingu, że co chwila albo Cię wywala albo kicka dostajesz (a nawet 2x bany się zdarzyły) -nie przekonało mnie Twoje podanie, dokładniej mówiąc fragment "dlaczego Ty" gracz na aimie na tym serwie to jest naprawdę rzadkość, a raptem Ty ich widzisz -piszesz, że zwracasz uwagę za txt a na innym codzie sam za to bana dostałeś -no i te nabijanie godzin na spec +wiek +steam Apecio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:lHlQlAl:. Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Neutralny Sporo czasu siedzisz na spekcie Nie robisz nic złego wiek+ Stream+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOM6G Posted January 4, 2018 Author Share Posted January 4, 2018 Czyli musze troche sie ogarnac bardzo malo czasu na spec siedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDeath97 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Na nie polecam sprawdzic jego bany sa swieże z tego co pamietam nawet cmd nie potrafiles wylaczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bene Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Panie kolego @VENOM6G, co to za konta? @>.FujarKa._* @>.FujarKa._*` @Airuss ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
invek1233211 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Na Nie : -Wiek - podanko słabe - Godzinki na spect nabijasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreS~ Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Jestem na NIE - Nabijasz h na spect - Rzadko Cię widzę na serwerze - Za krótko grasz bo od kilku dni + Wiek + Steam Pograj aktywnie na serwerze, daj się poznać,a może zmienię zdanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały' Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Neutralny +Steam +Wiek -Dużo siedzisz na spekcie -I za krótko grasz Link to comment Share on other sites More sharing options...