VENOM6G Napisano 3 Stycznia 2018 #488997 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: >.FujarKa._*` Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem dużo razy adminem na serwerach tego typu i wiem o co chodzi Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 5/6 lat z krótkimi przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ widzę dużo graczy ktorzy graja na aim lub wh. Wchodza na txt. Po upominaniu obrarzają. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 godziny dziennie Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: www.gametracker.com/player/>.FujarKa._*%60/80.72.40.110:27027/ Wiem że GT trochę małe ale nadrobię Edytowane 3 Stycznia 2018 przez VENOM6G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 3 Stycznia 2018 #489058 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Na nie - jak jestem na serwerze to rzadko widzę Cie na nim widzę - ja Cie widzę na serwerze to przeważnie na spec co wydaje się podejrzane + steam + wiek Głównie mi to siedzenie na spec nie pasi ale bez tego to na tak Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Byle_jaki_nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VENOM6G Napisano 3 Stycznia 2018 Autor #489072 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Siedze na SPEC ale rzadko ,bo czasami sobie pogram by w bic lvl jak bym caly casz siedzial w spec to lvl sam sie nie wbije . A poza tym graj czescie to bedziesz mnie widywal Edytowane 3 Stycznia 2018 przez VENOM6G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cropek Napisano 3 Stycznia 2018 #489073 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jestem na nie +wiek -godziny -podanie jest nie przekonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlik Napisano 3 Stycznia 2018 #489086 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 No niestety na nie -gt, grasz na serwerze dopiero od 5 dni, daj się poznać graczom -jak jesteś na serwie to latasz na takim pingu, że co chwila albo Cię wywala albo kicka dostajesz (a nawet 2x bany się zdarzyły) -nie przekonało mnie Twoje podanie, dokładniej mówiąc fragment "dlaczego Ty" gracz na aimie na tym serwie to jest naprawdę rzadkość, a raptem Ty ich widzisz -piszesz, że zwracasz uwagę za txt a na innym codzie sam za to bana dostałeś -no i te nabijanie godzin na spec +wiek +steam Apecio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 4 Stycznia 2018 #489105 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Neutralny Sporo czasu siedzisz na spekcie Nie robisz nic złego wiek+ Stream+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VENOM6G Napisano 4 Stycznia 2018 Autor #489107 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Czyli musze troche sie ogarnac bardzo malo czasu na spec siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 4 Stycznia 2018 #489114 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Na nie polecam sprawdzic jego bany sa swieże z tego co pamietam nawet cmd nie potrafiles wylaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 5 Stycznia 2018 #489245 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Panie kolego @VENOM6G, co to za konta? @>.FujarKa._* @>.FujarKa._*` @Airuss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 5 Stycznia 2018 #489255 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Na Nie : -Wiek - podanko słabe - Godzinki na spect nabijasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 5 Stycznia 2018 #489267 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Jestem na NIE - Nabijasz h na spect - Rzadko Cię widzę na serwerze - Za krótko grasz bo od kilku dni + Wiek + Steam Pograj aktywnie na serwerze, daj się poznać,a może zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały' Napisano 5 Stycznia 2018 #489307 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Neutralny +Steam +Wiek -Dużo siedzisz na spekcie -I za krótko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi