Kyou Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Nick:Kyou Wiek:18 STEAM_ID:STEAM_0 : 0 : 209433477Link do BanID:http://banid.pl/kto?to=0:0:209433477Doświadczenie w ocenianiu:Myślę że dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Wiem jak banować,edytować,odbanowywać lecz jeszcze tego nie robiłem. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak. Dlaczego Ty?: Chciałbym nauczyć się czegoś nowego. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:od 14/15 do 19/20 jestem na forum praktycznie cały czas. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie):Tak Coś od siebie: Gram na wh i aimie RYBSON, Mamusiaa, Apecio and 2 others 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Zestaw pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl RYBSON and Mamusiaa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...