Exe.AimBot_WallHack Napisano 3 Stycznia 2018 #489055 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: Exe.AimBot_WallHack Wiek:15 STEAM_ID: STEAM_0:1:220778607Link do BanID: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:220778607Doświadczenie w ocenianiu: No takie 7/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, lecz trzeba by było sobie przypomnieć trochę, chociaż tam nie za dużo do roboty. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Niee Dlaczego Ty?: Jest otwarta rekrutacja więc dlatego piszę podanie. Jakieś tam doświadczenie mam bo niby byłem tym UBT 2 miesiące lecz mało pamiętam, lecz zawsze można spróbować. Siedzę od 15 zazwyczaj więc dość dużo czasu bo nieraz też w szkolę wejdę. Każdy może spróbować. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dużo, no nie wiem tak od 7 do 23 Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Nie Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): nie Coś od siebie: Jestem uważany za czitera Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Exe.AimBot_WallHack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Stycznia 2018 #489062 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Nie spełniasz podstawowych wymagań, posiedź z nami trochę i zapraszam za jakiś czas Exe.AimBot_WallHack dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Stycznia 2018 #489063 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi