Exe.AimBot_WallHack Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Nick: Exe.AimBot_WallHack Wiek:15 STEAM_ID: STEAM_0:1:220778607Link do BanID: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:220778607Doświadczenie w ocenianiu: No takie 7/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, lecz trzeba by było sobie przypomnieć trochę, chociaż tam nie za dużo do roboty. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Niee Dlaczego Ty?: Jest otwarta rekrutacja więc dlatego piszę podanie. Jakieś tam doświadczenie mam bo niby byłem tym UBT 2 miesiące lecz mało pamiętam, lecz zawsze można spróbować. Siedzę od 15 zazwyczaj więc dość dużo czasu bo nieraz też w szkolę wejdę. Każdy może spróbować. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dużo, no nie wiem tak od 7 do 23 Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Nie Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): nie Coś od siebie: Jestem uważany za czitera Edited January 3, 2018 by Exe.AimBot_WallHack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Nie spełniasz podstawowych wymagań, posiedź z nami trochę i zapraszam za jakiś czas Exe.AimBot_WallHack 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...