Skocz do zawartości

Skarga na admina

BigBicek

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):26.12.2015 17:45

Nick admina/gracza, który zawinił:  Admin-shadowshockwave    Gracz-kucyki

Dowody:Jeśli chodzi o to

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] You are banned from this Server! 

[AMXBans] There are 4 minutes and 40 seconds left of your ban. 

[AMXBans] Banned Nickname : Wiem ze boli : ) 

[AMXBans] Reason : ' Wyjasnij ' 

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl 

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 356873717 ' 

[AMXBans] Your IP : ' 83.9.214.131 ' 

[AMXBans] =======================================

Świadkowie:GIGANTY

Uzasadnienie:Grałem sobię na cs_max i zdobyłem perk "Ostrze Zabójcy". Po chwili gracz "kucyki" prosił mnie żebym mu dał ten perk, ja odpowiedziałem że mu nie dam, on po chwili spytał, czemu, ja odpowiedziałem " jeju bo tak " I po chwili dostałem bana, widać u góry, za to że nie wyjaśniłem dlaczego nie dałem perku graczowi -,- 

Proszę potraktować to z powagą.

Pozdrawiam

Proszę bardzo gracz Sakter (czy jak mu tam bylo) miał dostać bana za he na respa i po wpisaniu comendy amx_ban "5" "Sakter" "He Na resp" wyskoczył nagle ban Dla wiem ze boli :) z tytułem wyjaśnij . Nie wiem dlaczego tak się stało ale sądzę że wielu po twierzdzi ze pe po tej sytiłacji gracz sakter (czy jak mu tam) dostal bana za he na respa.

To na tyle z mojej strony ,a to że ten oto ban był na 5 m nie obowiazuje mnie material dowodowy lecz tylko wypowiedz.

Do drugiej skargi

Odrazu się wypowiem do drugiej skargi na nowo wystapił błąd na serwerze napisałem amx_ban "5" "wiem ze boli :)" "Nabijasz H" a wyskoczyl ban Wiem ze boli :) z tytulem :)

Hahaha, ale lecisz w kulki ...

Po 1, ja dostałem bana od Ciebie z powodem "Przeklinanie", choć napisałem tylko na u@ "zrób coś do cholery z nim". (Na serwerze grał cziter)

Po 2, nie daje się takich bezsensownych banów jak dałeś dla Wiem że boli :) (ban z powodem "Wyjasnij" chyba chodziło o perk z tego co pisał Wiem że boli :) )

Po 3, potem gdy Wiem że boli :) wszedł na serwer dałeś mu bana z powodem ":)" (może nam to jakoś wyjaśnisz !?)

Ja wnoszę o ukaranie admina punktem ostrzeżenia w dziale adminów.

Ja do tej pory robilem amx_ban "czas" "nick" "powod" i dzialalo poprawnie, rownież mam ostatnio problem z wpisywaniem hasla na konto admina bo gdy wpisuje daną komendę mianowicie setinfo_pw"haslo" to gdy loguje sie naserwer kickuje mnie bo mam zle wpisane haslo .Nie wiem dlaczego tak się dzieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...