Xiaulin Napisano 5 Stycznia 2018 #489345 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 W dniu dzisiejszym rangę admina traci @`Odjechana z powodu niepomyślnego ukończenia okresu próbnego. Dziękujemy za współpracę ~MiyaGu*, ARABOWSKY, arvs i 6 innych dodali reakcje 5 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
csNE Napisano 5 Stycznia 2018 #489353 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Czemu jako jedyna osoba która zazwyczaj co chwile wchodzi na serwer ma odebranego admina? Cziterów pełno a adminów brak. A jeszcze takie akcje. Wgl z jakiego powodu ona go straciła? Że wchodzi na serwer i pilnuje porządku? Czy może za mała opłata na wasz śmieszny hosting ? Jeżeli bedziecie odbierać uprawnienia do blokowania uzytkowników osobom ktore na to sobie nie zasłużyły to długo nie pociągniecie. Co z tego ze macie stałych graczy. Ja zaczalem na tym serwie grac od 2 dni z kolegą i zawsze widzę Odjechana na serwie. Dzis do niej pisze bo cziter na serwie a nie ma nikogo z administracji i sie dowiaduje że stracila adma. Śmiech na sali. Nie pozdrawiam. `Odjechana i Mixon dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mixon Napisano 5 Stycznia 2018 #489354 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Yhy Yhy Xiaulin ja bym nie odbieral rangi admian Odjechanej zasluguje i wie co robi na serwerze zauwazylem na moim miejscu nieodbieralbym jej rangi radzi sobie nie wiem jaki powod jest do tego ale dlabym szanse odjechanej pozdrawaim Mixon `Odjechana dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARABOWSKY Napisano 5 Stycznia 2018 #489355 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Dramat chlop z ciebie ze zdegradowales najbardziej widoczna adminke na serwerze... ktora naprawde dobrze sobie radzi Edytowane 5 Stycznia 2018 przez ARABOWSKY ta `Odjechana dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derdi20 Napisano 5 Stycznia 2018 #489356 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Witam wszystkich ^^ Wybacz Xiaulin ale uważam że `Odjechana wykonywała czynności admina najlepiej jak umiała. Była rzetelna i z kulturą robiła to co do niej należy i myślę że była sprawiedliwa wobec wszystkich, nie gram na waszym serwerze jakoś długo, ale od kiedy widzę że jest admin na serwerze nie muszę obawiać się że ktoś będzie używać czitów. `Odjechana dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikzz Napisano 5 Stycznia 2018 #489357 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 również uważam , że ogarniała i była często ROWNIEZ jak ja a nie urlop 24/h , ale widocznie MULTIHEAD NOWE PORZADKI sie robią szkoda tylko ze ludzie odchodzą elo `Odjechana, derdi20 i arvs dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Odjechana Napisano 5 Stycznia 2018 #489358 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Witam, Wiecie co chcialam powiedziec ? Tylko to, że nikt mi nie pwoiedzial co robiłam źle a nagle odbieracie mi admina. Niby było wiele skarg a ja żadnej nie slyszałam. A jak dobrze pamietam to zdanie brzmiało tak " Jak cos bedzie nie tak, zawsze Ci ktos powie i pomoże." Pozdrawiam Mixon, derdi20, arvs i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Stycznia 2018 #489359 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Jak już spamujo to spamujo dodam coś od siebie. Okres próbny minął wczoraj Peace ✌ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikzz Napisano 5 Stycznia 2018 #489360 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Nie przejmuj się , mnie nie było 2 dni bo kompa naprawiałem i proszę , nawet nie miałęm gdzie napisać bo temat zamkiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arvs Napisano 5 Stycznia 2018 #489361 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Powiem tyle, popełniacie błąd odbierając admina Odjechanej Odjechana to był jeden z lepszych administratorów ... #PrzywrocicAdminaOdjechanej `Odjechana dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kIPAN Napisano 5 Stycznia 2018 #489362 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Troche lipa IMO, dajecie adma np Kindze, ktora nie potrafi takie perfidnego wh nawet zbanowac, chyba ze w AMX macie tylko komende kick za AFK, bo w tym jedynie sobie jakos radzi XD arvs i `Odjechana dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Odjechana Napisano 5 Stycznia 2018 #489363 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 @ikzz widać jaka spraweidliwosc. Ja nie byłam informowana o żadnej skardze na mnie. ŻADNEJ PYTANIE " JAK MIAŁAM COŚ ZMIENIĆ SKORO NIE WIEDZIALAM ZE COS JEST ZLE ? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 5 Stycznia 2018 #489364 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 TEN temat nie służy do spamu, proszę sobie założyć nowy temat w dziale skargi. Jeżeli @`Odjechana czujesz się pokrzywdzona, proszę się zgłosić po wyjaśnienia do @Xiaulin w oddzielnym temacie w obecności Super Adminów, czyli jego przełożonych. Mamusiaa, RYBSON i kIPAN dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi