nOisyyy ;v Napisano 6 Stycznia 2018 #489565 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Witajcie dziewczęta mam zapytanie czemu dwóch super adminow na dużo kolorów a taki @RYBSON świeci biało i się zlewa z użytkownikami? Moim zdaniem on też mógłby mieć te kolorki bo to chyba żadnej różnicy nie robi?:) Drugie pytanko czemu ranga ,,Admin Serwera" jest chuda jak patyk? Dla mnie to brzydko wygląda i ja bym był za dodaniem masy xD Chyba że chodzi o kolor to można zmienić to chyba nie jest problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2018 #489570 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Rybson nie jest SuperAdminem więc nie ma takich kolorków, ma specjalna range która ma taki a nie inny kolor. Co do koloru admina jest dobry co tu niby ma za znaczenie czy jest chuda czy gruba ranga xDDD @noisy ;v Danke ma oryginalny kolorek rangi SuperAdmina. I z tego co wiem to Ona nie chce mieć tak jak Ania i Lolson. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nOisyyy ;v Napisano 6 Stycznia 2018 Autor #489574 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) 13 godzin temu, Vix33nek! napisał: Rybson nie jest SuperAdminem więc nie ma takich kolorków, ma specjalna range która ma taki a nie inny kolor. Co do koloru admina jest dobry co tu niby ma za znaczenie czy jest chuda czy gruba ranga xDDD Dla mnie to brzydko wygląda taka chuda ranga Ja chciałbym żeby te forum było dobre duzo czasu poświęcam co by tu dodać przeglądam wszystko i pisze Pomyłka nie RYBSON tylko @Inte Tillgänglig Danke:* @Vix33nek! luzik. Ta grubość tylko jest brzydka myślę że się to poprawi haha @Ania ;) To nie chodzi że mi się nie podoba tylko to brzydko wygląda Edytowane 7 Stycznia 2018 przez noisy ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Stycznia 2018 #489708 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @LOLSON #ZW jako, że zajmujesz się również wyglądem forum, to wypowiedz się Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi