AviX. Napisano 8 Stycznia 2018 #490040 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Chciałbym was powitać po długiej przerwie w szpitalu. Przeszłem operację nogi. Co się stało? Już wam mówię. Było to po południe, około godziny 15, skakałem na trampolinie, i w 3 miejscach połamałem nogę. Co do serwerów, słyszałem, że na serwerze #6 mam podszywkę o nicku @AviX. Czy ja mógłbym sprawę bana wyjaśnić, i prośić o UnBan'a. Myślę, że szybko dojdę do siebie, i będę uważał jak skaczę. Pozdrawiam @AviX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Stycznia 2018 #490042 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Napisz odwołanie jak masz bana. Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AviX. Napisano 8 Stycznia 2018 Autor #490044 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 @Bezzi bana nie mam, bo nie ja go dostałem. Ale bardziej chodzi o to, że jak wejdę na serwer to dostane bana za ,,AB" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi