AviX. Napisano 8 Stycznia 2018 #490055 Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Witam, weszłem dziś na serwer i dostałem bana za ,,AB" Bana dostałem na serwerze #6, ponieważ wcześniej moja podszywka dostała bana, miał wstawić screeny, on ich nie wstawił, ponieważ nie miał hasła do mojego konta na forum, i było by to podejrzane. Więc ich nie wstawił na forum, i wchodził na serwer z Aktywnym Banem, więc admin pomyślał, że to ja... Prosiłbym o UB. Prawdziwy @AviX. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez AviX.
Bezzi Napisano 8 Stycznia 2018 #490056 Napisano 8 Stycznia 2018 @Kyou @Wiater @DIABL0 o co w tym chodzi?
Kyou Napisano 8 Stycznia 2018 #490059 Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Gracz @AviX. dostał ssy, nie wstawił na forum, i wchodził na serwer. Po kilku dniach widziałem gracza na serwerze, ban aktywny to dałem AB. Skąd ja mam wiedzieć czy to ty wchodziłeś na serwer czy nie? IP i Sid można zmienić? Trochę mi się z tą podszywką niepodoba bo kto by chciał wchodzić 4 razy na ten sam nick tylko po to by dostać Ab. Zobaczmy opinie innych adminów głownie @Wiater bo @DIABL0 ma admina kilka dni, ale nic więcej nie da się dowiedzieć raczej w tym temacie. Edit.Coś przypadkiem za dużo wiesz o twojej podszywce. Tak tylko uwagę zwróciłem ? Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Kyou
DIABL0 Napisano 9 Stycznia 2018 #490124 Napisano 9 Stycznia 2018 Powiem tak Avix rozumiem ze chcesz znów grać na naszym serwerze ale nie drogą oszustwa i krętactwa , zamieszczam ss'a który myślę dużo wyjaśni Kyou dodał reakcję 1
Bezzi Napisano 9 Stycznia 2018 #490144 Napisano 9 Stycznia 2018 @AviX. Mam mały dylamat co z Tobą zrobić z jednej strony zasłaniasz sie operacją i twierdzisz, że masz bana. 17 godzin temu, AviX. napisał: Co do serwerów, słyszałem, że na serwerze #6 mam podszywkę o nicku @AviX. Czy ja mógłbym sprawę bana wyjaśnić, i prośić o UnBan'a. Więc tak, skąd wiesz o podszywce skoro nie miałeś jak grać i byłeś w szpitalu? Spoko można sie dowiedzieć, bo ktoś na steam napisał czy choćby pw na forum to zrozumiałe. Kolejna kwestia - Ip z banów ma zawsze taki sam początek jaki masz na chwilę obecną. 83.31 mam ochotę dać Ci ub, bo z jednej strony Ci wierze, a z drugiej tak średnio. Tamta osoba (może Ty) dostała screeny i ich nie wstawiła. Napisałeś pierwsze przywitanie dnia 14 listopada. Ban za ss został nadany 21 listopada i później nagle znikasz i lądujesz w szpitalu. Czekam aż napiszesz prawdę, bo z moich wniosków wygląda, że lekko przeinaczasz fakty i próbujesz kogoś zrobić w konia DIABL0 dodał reakcję 1
AviX. Napisano 9 Stycznia 2018 Autor #490189 Napisano 9 Stycznia 2018 To co napisałem to prawda. O podszywce powiedział mi @TeTe. @DIABLO to, że są tam bany to nie moja wina, może moja podszywka chciała abym miał problemy, wieć robiła takie rzeczy.
Bezzi Napisano 9 Stycznia 2018 #490204 Napisano 9 Stycznia 2018 Zrobimy tak, damy Ci szanse, lecz miej sie na baczności ss możesz dostać w każdej chwili wtedy nie będzie żadnego ALE. Różnie bywa i przekonuje mnie Twoja wersja, kompiluje sie ze zdarzeniami. Poszły UB na wszystkie bany oprócz screenów Możesz grać. @DIABL0 @Kyou @Wiater Kyou dodał reakcję 1
Bezzi Napisano 9 Stycznia 2018 #490205 Napisano 9 Stycznia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
2
1
1
Popularne Dni
9 Sty
5
8 Sty
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Bezzi 4 posts
AviX. 2 posts
Kyou 1 post
DIABL0 1 post
Popularne Dni
9 Sty 2018
5 posts
8 Sty 2018
3 posts
Popular Posts
DIABL0
Powiem tak Avix rozumiem ze chcesz znów grać na naszym serwerze ale nie drogą oszustwa i krętactwa , zamieszczam ss'a który myślę dużo wyjaśni
Bezzi
@AviX. Mam mały dylamat co z Tobą zrobić z jednej strony zasłaniasz sie operacją i twierdzisz, że masz bana. Więc tak, skąd wiesz o podszywce skoro nie miałeś jak grać i byłeś w szpitalu? Spoko
Bezzi
Zrobimy tak, damy Ci szanse, lecz miej sie na baczności ss możesz dostać w każdej chwili wtedy nie będzie żadnego ALE. Różnie bywa i przekonuje mnie Twoja wersja, kompiluje sie ze zdarzeniami. Po
Posted Images