AviX. Napisano 8 Stycznia 2018 #490055 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Witam, weszłem dziś na serwer i dostałem bana za ,,AB" Bana dostałem na serwerze #6, ponieważ wcześniej moja podszywka dostała bana, miał wstawić screeny, on ich nie wstawił, ponieważ nie miał hasła do mojego konta na forum, i było by to podejrzane. Więc ich nie wstawił na forum, i wchodził na serwer z Aktywnym Banem, więc admin pomyślał, że to ja... Prosiłbym o UB. Prawdziwy @AviX. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez AviX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Stycznia 2018 #490056 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 @Kyou @Wiater @DIABL0 o co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 8 Stycznia 2018 #490059 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Gracz @AviX. dostał ssy, nie wstawił na forum, i wchodził na serwer. Po kilku dniach widziałem gracza na serwerze, ban aktywny to dałem AB. Skąd ja mam wiedzieć czy to ty wchodziłeś na serwer czy nie? IP i Sid można zmienić? Trochę mi się z tą podszywką niepodoba bo kto by chciał wchodzić 4 razy na ten sam nick tylko po to by dostać Ab. Zobaczmy opinie innych adminów głownie @Wiater bo @DIABL0 ma admina kilka dni, ale nic więcej nie da się dowiedzieć raczej w tym temacie. Edit.Coś przypadkiem za dużo wiesz o twojej podszywce. Tak tylko uwagę zwróciłem ? Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Kyou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIABL0 Napisano 9 Stycznia 2018 #490124 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Powiem tak Avix rozumiem ze chcesz znów grać na naszym serwerze ale nie drogą oszustwa i krętactwa , zamieszczam ss'a który myślę dużo wyjaśni Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Stycznia 2018 #490144 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 @AviX. Mam mały dylamat co z Tobą zrobić z jednej strony zasłaniasz sie operacją i twierdzisz, że masz bana. 17 godzin temu, AviX. napisał: Co do serwerów, słyszałem, że na serwerze #6 mam podszywkę o nicku @AviX. Czy ja mógłbym sprawę bana wyjaśnić, i prośić o UnBan'a. Więc tak, skąd wiesz o podszywce skoro nie miałeś jak grać i byłeś w szpitalu? Spoko można sie dowiedzieć, bo ktoś na steam napisał czy choćby pw na forum to zrozumiałe. Kolejna kwestia - Ip z banów ma zawsze taki sam początek jaki masz na chwilę obecną. 83.31 mam ochotę dać Ci ub, bo z jednej strony Ci wierze, a z drugiej tak średnio. Tamta osoba (może Ty) dostała screeny i ich nie wstawiła. Napisałeś pierwsze przywitanie dnia 14 listopada. Ban za ss został nadany 21 listopada i później nagle znikasz i lądujesz w szpitalu. Czekam aż napiszesz prawdę, bo z moich wniosków wygląda, że lekko przeinaczasz fakty i próbujesz kogoś zrobić w konia DIABL0 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AviX. Napisano 9 Stycznia 2018 Autor #490189 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 To co napisałem to prawda. O podszywce powiedział mi @TeTe. @DIABLO to, że są tam bany to nie moja wina, może moja podszywka chciała abym miał problemy, wieć robiła takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Stycznia 2018 #490204 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Zrobimy tak, damy Ci szanse, lecz miej sie na baczności ss możesz dostać w każdej chwili wtedy nie będzie żadnego ALE. Różnie bywa i przekonuje mnie Twoja wersja, kompiluje sie ze zdarzeniami. Poszły UB na wszystkie bany oprócz screenów Możesz grać. @DIABL0 @Kyou @Wiater Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Stycznia 2018 #490205 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi