Maajkeel Napisano 9 Stycznia 2018 #490250 Napisano 9 Stycznia 2018 Nick: Maajkeel Ilość odpracowywanych punktów: 1 Reklamy: Premka Pozdrawiam moderatorów, którzy mimo, iż w regulaminie jest napisane, że każdemu przysługuje jedno upomnienie, nie przestrzegają tego. Dawajcie multum +0 swoim "kolegom". Mikus i venividiwandi dodali reakcje 1 1
aureox Napisano 9 Stycznia 2018 #490256 Napisano 9 Stycznia 2018 Wiem, że to nie jest dział skarg i odwołań, ale muszę tutaj wyjaśnić pewną sytuacje, bo być może doszło do małego nieporozumienia. @Bene, wczoraj rozmawialiśmy na ten temat na PW i wyraziłem swoją opinie na temat posta @Maajkeel 'a. Z tego co usłyszałem była również dyskusja z innymi moderatorami. Zostałem poinformowany, że razem z innymi moderatorami uznaliście, że post Maajkela musi zostać ukarany. Dzisiaj rano zauważyłem notatkę w poście naszego Moderatora Ts3, brzmi ona tak "Długo się zastanawiałem, jak mamy rozumieć tego typu wypowiedzi. Po konsultacji z innymi moderatorami uznaliśmy, że taka mowa nienawiści jest niedopuszczalna na forum. Oczywiście, można za kimś nie przepadać lub nawet nie lubić- to Wasze prawo, ale tego typu wypowiedzi jednoznacznie negatywne, emanujące tak negatywną empatią nie są mile widziane. Każda neutralna osoba po przeczytaniu tego typu komentarza od razu negatywnie widzi autora i ocenianego. Jako że nie jesteś tutaj nowy Majkel i doskonale wiesz jak jest, ale z drugiej strony nie jesteś znany z tego typu wypowiedzi - udzielam Ci UPOMNIENIA i wszystkich przestrzegam. Nawet wytaczając serię negatywnych ocen, powstrzymajcie się od takiego wylewu.. złości? Nawet nie wiem już jak mam to nazwać. Wszystko pięknie wyjaśnione, ale wspomniałeś o UPOMNIENIU dla @Maajkeel'a, a w granicach godziny 13 dostaję powiadomienie o nowym ostrzeżeniu dla Maajkela. Nikogo tutaj nie zamierzam bronić, nic z tych rzeczy. Ostatnio jeden z naszych stałych bywalców (nie będę tutaj pisać kto) dostał 2 razy z rzędu upomnienie mimo tego, że jest on na forum zdecydowanie dłużej na forum niż Maajkel. Ja osobiście uważam, że ostrzeżenie było tutaj zdecydowanie za szybko, pozdrawiam Bezzi, RYBSON i Maajkeel dodali reakcje 2 1
Bene Napisano 9 Stycznia 2018 #490261 Napisano 9 Stycznia 2018 Już śpieszę z wyjaśnieniem, najpierw poszła notatka z wiadomym tekstem, która informowała o zachowaniu i o conajmniej upomnieniu (którego nie dodałem jeszcze). Następnie skonsultowałem się z każdym moderatorem forum i podjąłem decyzję o nadaniu ostrzeżenia za karygodną wypowiedź. Niestety nie mamy możliwości edycji notatek. Co do naszego wspólnego znajomego który ciągle dostaje po koleżeńsku +0, mogę powiedzieć tylko iż nie sprawdziłem historii warnów Majkeel otrzymywałeś już wcześniej ostrzeżenia za kulturę i spam więc Twoje rozumowanie jest nielogiczne.
Maajkeel Napisano 9 Stycznia 2018 Autor #490262 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Oczywiście, że dostałem wcześniej dwa ostrzeżenia, ponieważ zostałem przez was w odwołaniach totalnie olany. Wtedy także nie przyszło wam do głowy, aby dać mi zamiast chociaż jednego ostrzeżenia, jedno upomnienie. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Maajkeel
Bezzi Napisano 10 Stycznia 2018 #490305 Napisano 10 Stycznia 2018 6 godzin temu, aureox napisał: (Nie będę tutaj pisać kto) dostał 2 razy z rzędu upomnienie mimo tego, że jest on na forum zdecydowanie dłużej na forum. 6 godzin temu, Bene napisał: Co do naszego wspólnego znajomego który ciągle dostaje po koleżeńsku +0, mogę powiedzieć tylko iż nie sprawdziłem historii. Zacznijcie pisać nickiem, a nie nasz znajomy, nasz, nasz koleś bla bla. Traktujcie każdego jednakowo Tak by the way w.w posty moderacji to spam mój, który czytacie też - zły dział na wyjaśnianie sobie takich spraw. Warn powinien być zdjęty i tyle, a skoro moderacja nie potrafi obejść koło takiego tematu obojętnie to coś jest nie tak. Tylko to chciałem napisać.
z.r.a.z. Napisano 10 Stycznia 2018 #490309 Napisano 10 Stycznia 2018 Nie wiem czy jest ciągnąć to dalej... Fakty: @Maajkeel dostał +1, i odrobił +1 @Bene podjął decyzję po rozmowach z innymi , widocznie większość zdecydowała o nadaniu punktu - inna sprawa , że inni nie dostają - przyznał się że nie sprawdził historii warnów, ale na pewno teraz będzie sprawdzał Sam uważam, że nie ważne jaką masz rangę, musisz podlegać regulaminowi jak każdy i nie powinno być od tego odstępstw, inna sprawa że regulamin czasami nie określa pewnych rzeczy. Nie zawsze wszystko widzimy, po to są zgłoszenia, dlatego też zaglądamy w nie i wtedy podejmujemy decyzje - pamiętajcie, że możecie zgłaszać i wtedy szybciej każdy dostanie to na co zasłużył. Bene zrobił wszystko w porządku, zobaczył wypowiedź, skonsultował się i podjął decyzję. Maajkel dostał warna i jak przykładny użytkownik go odrobił. Zostawmy już ten temat. W innych sprawach, jak kto kogo za co i kiedy "karał", obiecujemy większą wnikliwość! Maajkeel i Born dodali reakcje 2
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Stycznia 2018 #490559 Napisano 11 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
9 Sty
4
10 Sty
2
11 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Maajkeel 2 posts
Bene 1 post
Bezzi 1 post
aureox 1 post
Popularne Dni
9 Sty 2018
4 posts
10 Sty 2018
2 posts
11 Sty 2018
1 post
Popular Posts
aureox
Wiem, że to nie jest dział skarg i odwołań, ale muszę tutaj wyjaśnić pewną sytuacje, bo być może doszło do małego nieporozumienia. @Bene, wczoraj rozmawialiśmy na ten temat na PW i wyraziłem swoją opi
Maajkeel
Nick: Maajkeel Ilość odpracowywanych punktów: 1 Reklamy: Premka Pozdrawiam moderatorów, którzy mimo, iż w regulaminie jest napisane, że każdemu przysługuje jedno upomnienie, nie przestrzegają
z.r.a.z.
Nie wiem czy jest ciągnąć to dalej... Fakty: @Maajkeel dostał +1, i odrobił +1 @Bene podjął decyzję po rozmowach z innymi , widocznie większość zdecydowała o nadaniu punktu - inna sprawa ,