ogarnietyy Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 (edited) Data zdarzenia: 12.01.2018 - 22:52:29 Nick gracza: InvectiuS @invek1233211 Dowody: AMX bans Świadkowie: cały serwer + amxbans http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=39028 Uzasadnienie: Dostałem Bana za uwaga " skan przed czasem " na mapie de_dust2_longb . To prawda skanowałem lecz zapraszam admina do zapoznania się z regulaminem serwera Proszę o ukaranie admina. Link do regulaminu: Edited January 12, 2018 by ogarnietyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 (edited) @invek1233211 zapraszam do wyjaśnienia. Edited January 12, 2018 by L a l c i a Link to comment Share on other sites More sharing options...
invek1233211 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Bana dostałeś słusznie dostałem deda od razu po rozpoczęciu rundy więc ?? Masz racje świadkowie są tego co zrobiłeś. Zapraszam @.:lHlQlAl:. do wypowiedzi widział całą sytuacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogarnietyy Posted January 12, 2018 Author Share Posted January 12, 2018 to przeczytaj regulamin. Ja przestrzegam regulamin a Ty? Pomimo że jesteś adminem chyba go nie przeczytałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:lHlQlAl:. Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 (edited) To prawda skanowałeś i to nie powinno mieć miejsca ponieważ to było bardzo za wcześnie moim zdanie invek dobrze zrobił a w regulaminie trzeba dopisać to żeby nie skanować tego miejsca +Grasz bardzo dziwnie ponieważ celownik ci bardzo dziwnie lata a gracze którzy siedzą na ts mówią że grasz na sofcie nie mam żadnych dowodów ale chciałbym żeby wyższa ranga od nas sprawdziła cię i to nie jest tylko moje zdanie a całego serwera na u @ jest tylko o tb notorycznie Edited January 12, 2018 by .:lHlQlAl:. ~Tazor~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 36 minut temu, invek1233211 napisał: Bana dostałeś słusznie dostałem deda od razu po rozpoczęciu rundy więc ?? Więc pokaż mi to w regulaminie. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min) 33 minuty temu, .:lHlQlAl:. napisał: Invek dobrze zrobił a w regulaminie trzeba dopisać to żeby nie skanować tego miejsca Mam nadzieję, że zartujecie. Mapa nie jest typowo do skanowania i dopóki nie ma tego w regulaminie nie macie prawa banować graczy za coś co nie jest wykroczeniem. Żaden z Was nie ma również prawa pisać własnych zasad serwera od tego jest regulamin którego macie sie trzymać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tazor~ Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 38 minut temu, .:lHlQlAl:. napisał: całego serwera na u @ jest tylko o tb notorycznie Noo tutaj trochę wyolbrzymiasz Byłem chyba z 2-3h na serwie może więcej i Patholog grał i ani razu nie było skargi o tym, że "Dziwnie gra i celownik mu lata" A poza Tym nie siedzisz w głowie graczom żeby decydować o ich zdaniu na temat gry Pathologa Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Skoro już wszytko wyjaśnione to temat zamykam. Odniose sie do jeszcze do tych słów. 47 minut temu, .:lHlQlAl:. napisał: Grasz bardzo dziwnie ponieważ celownik ci bardzo dziwnie lata a gracze którzy siedzą na ts mówią że grasz na sofcie Gracz miał robione screeny: Jeśli miałby "softa" ss by to wykazały. Skarga jak najbardziej słuszna, ban w.w niesłuszny. @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* - informacyjnie ~Tazor~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...