ogarnietyy Napisano 12 Stycznia 2018 #490761 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Data zdarzenia: 12.01.2018 - 22:52:29 Nick gracza: InvectiuS @invek1233211 Dowody: AMX bans Świadkowie: cały serwer + amxbans http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=39028 Uzasadnienie: Dostałem Bana za uwaga " skan przed czasem " na mapie de_dust2_longb . To prawda skanowałem lecz zapraszam admina do zapoznania się z regulaminem serwera Proszę o ukaranie admina. Link do regulaminu: Edytowane 12 Stycznia 2018 przez ogarnietyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 12 Stycznia 2018 #490765 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) @invek1233211 zapraszam do wyjaśnienia. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez L a l c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 12 Stycznia 2018 #490767 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Bana dostałeś słusznie dostałem deda od razu po rozpoczęciu rundy więc ?? Masz racje świadkowie są tego co zrobiłeś. Zapraszam @.:lHlQlAl:. do wypowiedzi widział całą sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogarnietyy Napisano 12 Stycznia 2018 Autor #490768 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 to przeczytaj regulamin. Ja przestrzegam regulamin a Ty? Pomimo że jesteś adminem chyba go nie przeczytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 12 Stycznia 2018 #490771 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) To prawda skanowałeś i to nie powinno mieć miejsca ponieważ to było bardzo za wcześnie moim zdanie invek dobrze zrobił a w regulaminie trzeba dopisać to żeby nie skanować tego miejsca +Grasz bardzo dziwnie ponieważ celownik ci bardzo dziwnie lata a gracze którzy siedzą na ts mówią że grasz na sofcie nie mam żadnych dowodów ale chciałbym żeby wyższa ranga od nas sprawdziła cię i to nie jest tylko moje zdanie a całego serwera na u @ jest tylko o tb notorycznie Edytowane 12 Stycznia 2018 przez .:lHlQlAl:. ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Stycznia 2018 #490776 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 36 minut temu, invek1233211 napisał: Bana dostałeś słusznie dostałem deda od razu po rozpoczęciu rundy więc ?? Więc pokaż mi to w regulaminie. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min) 33 minuty temu, .:lHlQlAl:. napisał: Invek dobrze zrobił a w regulaminie trzeba dopisać to żeby nie skanować tego miejsca Mam nadzieję, że zartujecie. Mapa nie jest typowo do skanowania i dopóki nie ma tego w regulaminie nie macie prawa banować graczy za coś co nie jest wykroczeniem. Żaden z Was nie ma również prawa pisać własnych zasad serwera od tego jest regulamin którego macie sie trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 12 Stycznia 2018 #490777 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 38 minut temu, .:lHlQlAl:. napisał: całego serwera na u @ jest tylko o tb notorycznie Noo tutaj trochę wyolbrzymiasz Byłem chyba z 2-3h na serwie może więcej i Patholog grał i ani razu nie było skargi o tym, że "Dziwnie gra i celownik mu lata" A poza Tym nie siedzisz w głowie graczom żeby decydować o ich zdaniu na temat gry Pathologa Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Stycznia 2018 #490778 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Skoro już wszytko wyjaśnione to temat zamykam. Odniose sie do jeszcze do tych słów. 47 minut temu, .:lHlQlAl:. napisał: Grasz bardzo dziwnie ponieważ celownik ci bardzo dziwnie lata a gracze którzy siedzą na ts mówią że grasz na sofcie Gracz miał robione screeny: Jeśli miałby "softa" ss by to wykazały. Skarga jak najbardziej słuszna, ban w.w niesłuszny. @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* - informacyjnie ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Stycznia 2018 #490779 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi