ScoobyDoo Napisano 14 Stycznia 2018 #490952 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Data zdarzenia: kilka dni temu....Nick gracza: aureoxDowody: są w dziale Co sądzisz o osobie na tobą Świadkowie:brakUzasadnienie:Zapraszam naszego moderatora @aureox do przedstawienia dowodów oraz do dyskusji że słowo "Cieć" jest obraźliwe, wulgarne. Pomijam fakt że słowo to zostało użyte w dziale offtopic.. Proszę o zdjęcie mi tego śmiesznego +1 @aquax @Malu możecie ? Edytowane 14 Stycznia 2018 przez ScoobyDoo Maajkeel i pionteczekessa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Stycznia 2018 #490953 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dostosuj sie do wzoru skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Stycznia 2018 #490978 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 https://sjp.pl/cieć Wulgarne nie jest lecz obraźliwe w pełni. Offtopic nie robi różnicy bo przecież tam nie ma większych uprawnień do obrazy bądź ubliżania. Nie jestem przekonany czy zasłużyłeś na warna, lecz powinieneś się wstydzić Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 14 Stycznia 2018 Autor #490980 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Malu napisał: https://sjp.pl/cieć Wulgarne nie jest lecz obraźliwe w pełni. Offtopic nie robi różnicy bo przecież tam nie ma większych uprawnień do obrazy bądź ubliżania. Nie jestem przekonany czy zasłużyłeś na warna, lecz powinieneś się wstydzić sprawdzałem pochodzenie tego słowa na tej samej stronie Słowo było żartobliwie napisane a nie jako obraza itp. dziękuję wodzu za wyrozumiałość i zrozumienie Niech moc będzie z tobą Ahaa Stefan ale to +1 to mi ściągnij bo razi w oczy Edytowane 14 Stycznia 2018 przez ScoobyDoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Stycznia 2018 #490981 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 1 minutę temu, ScoobyDoo napisał: sprawdzałem pochodzenie tego słowa na tej samej stronie Słowo było żartobliwie napisane a nie jako obraza itp. dziękuję wodzu za wyrozumiałość i zrozumienie Niech moc będzie z tobą Dziękuje zatem za uznanie słów mych szczerych i zapraszam ów ciecia do opinii swojej czy te słowa obrazą są dla majestatu czcigodnego czy też zwisają mu niczym kutas w swym oknie. @Bezzi Apecio, Bene, ScoobyDoo i 2 innych dodali reakcje 1 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Stycznia 2018 #490983 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Sąd uznał @ScoobyDoo za niewinnego. Ów w.w cieć @Malu wyprowadzi pokrzywdzonego na drogę pokoju i ładu XD Malu, ScoobyDoo i Apecio dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Stycznia 2018 #490984 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Zatem warna anulować muszę gdyż był on szybszy niż stosunki Bezziego. Dziękuję za uwagę ScoobyDoo i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Stycznia 2018 #490985 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi