Rajzer Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Witam, z góry przepraszam za brak poprawnie wypełnionego wzoru,lecz nie wiem jak w tej sytuacji mam go uzupełnić. Mój Nick:Rajzer Mój SID/IP:STEAM_0:1:58869957/89.64.31.52 Link do bana:http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=2387 Opis sytuacji:Nie wiem co dokładnie mam tu wypisać,dzisiaj po godzinie 14 próbowałem wejść na serwer po czym wyskoczył mi taki komunikat: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mam aimbota i wh [AMXBans] Powod : ' Przykro mi , nie popsujesz gry. : ) ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.64.31.52 ' [AMXBans] =============================================== Ip się zgadza,widocznie ktoś używał mojego,gdyż jeszcze wczoraj grałem na serwerze co widać po GT: https://cache.gametracker.com/player/Rajzer/ Jeszcze gdy wczoraj grałem na serwerze był obecnie admin. Dlatego jeszcze zostaje pytanie dlaczego bana wyświetliło dopiero po około 5 miesiącach od jego otrzymania co wynika z amxbansa. Chyba nic więcej nie mogę dodać,nie mam dowodów,jedynie mogę zapewnić że na serwerze grywam od ponad 2 lat i nigdy nie miałem tutaj sytuacji związanej z wspomagaczami,przynajmniej z tego co pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyou Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Zresetuj router i napisz czy pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajzer Posted January 18, 2018 Author Share Posted January 18, 2018 Działa,temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...