Micheal Napisano 18 Stycznia 2018 #491678 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Mam pare propozycji odnośnie Klubów: Do klubu można dodać coś takiego: Przenisienie Tematów Nie trzeba mieć zgodu Moderatora na upublikowanie Klubu można dodać tagi takie jak: Wątek Zamkniety Podanie Odczucone Podanie Przyjete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 18 Stycznia 2018 #491697 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Powiedz mi w czym te kluby pomogą na sieci? bo jak dla mnie nie ma to najmniejszego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Stycznia 2018 #491704 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Jeśli ktoś ma ochotę prowadzić klub to jego wola. Propozycja spoko, dodanie moderacji klubom nie zaszkodzi. Apecio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 19 Stycznia 2018 #491712 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 w sumie to myslalem ze te kluby zrabia większą furorę obecnie to pewni większość zapomniala ze one istnieja cale te kluby to zbędny bajer ale jesli maja sie jakos rozkrecic to faktycznie mozna dodac taka możliwość dla właścicieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi