Micheal Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Mam pare propozycji odnośnie Klubów: Do klubu można dodać coś takiego: Przenisienie Tematów Nie trzeba mieć zgodu Moderatora na upublikowanie Klubu można dodać tagi takie jak: Wątek Zamkniety Podanie Odczucone Podanie Przyjete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacior Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Powiedz mi w czym te kluby pomogą na sieci? bo jak dla mnie nie ma to najmniejszego sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Jeśli ktoś ma ochotę prowadzić klub to jego wola. Propozycja spoko, dodanie moderacji klubom nie zaszkodzi. Apecio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 w sumie to myslalem ze te kluby zrabia większą furorę obecnie to pewni większość zapomniala ze one istnieja cale te kluby to zbędny bajer ale jesli maja sie jakos rozkrecic to faktycznie mozna dodac taka możliwość dla właścicieli Link to comment Share on other sites More sharing options...