Zdenerwowany Gracz Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 (edited) Ban był nadany dawno temu a sytuacja jest o tyle śmieszna że jestem uważany za podszywanie się pod siebie kiedyś na tym serwie grałem bardzo długo był jedynym serwerem w ulubionych po zmianie laptopa i instalacji cs chciałem tu wbić ale ni mogłem proszę o ub nick to Marco albo Marco Zielak nie pamiętam to było dawno [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Moje jajca twoja broda [AMXBans] Reason : ' Podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1850288554 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.37.146 ' [AMXBans] ======================================= Edit jakiś admin śmieszek mi nick zmieni i dał bana http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=178 Edited January 19, 2018 by Zdenerwowany Gracz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 (edited) @BoskiAdas;P Zapraszam do tematu Edit. @BoskiAdas;P Brak dowodów w temacie. Edited January 21, 2018 by Bezzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...