Frost` Napisano 20 Stycznia 2018 #492011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: FrostWiek: 16 w lipcu 17Doświadczenie (w byciu adminem): ogromneZnajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 będzie byłem w końcu opStaż w CS-sie: kilka lat Steam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Jestem doświadczonym adminem oraz byłym op tego serwera. Niestety musiałem zrezygnować z funkcji op z powodu przeniesienia serwera na nowy silnik gdzie gra dla mnie było nie do wytrzymania. Teraz po powrocie na stary silnik znów poczułem radość z gry więc chciałem wrócić i znów pomagać graczom bo właśnie od tego jest admin.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od ilości wolnego czasu, nieraz będzie to 3 godziny, a nieraz jednaKontakt: fb steam ts Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/FrOsT/80.72.40.110:27008/ może nie jest powalające, ale każdy kto mnie zna wie że ogarnę to szybko Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Frost` Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaszFada Napisano 20 Stycznia 2018 #492015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Na tak +amx +steam +doświadczenie ----AKTYWNOŚĆ Edytowane 21 Stycznia 2018 przez WaszFada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 20 Stycznia 2018 #492017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 +AMXX +Steam +Doświadczenie +Wiek +/-GT do nadrobienia Można dać szansę. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheal Napisano 21 Stycznia 2018 #492052 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Na Tak kojaże cie chyba miałś kiedyś admina na tym serwerze +Steam +AMXX +Gt możesz troche nadrobić +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allah_Akbar Napisano 21 Stycznia 2018 #492116 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Na Tak Wiek, doświadczenie, amxx, steam wszystko na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Stycznia 2018 #492143 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi