Frost` Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 (edited) Nick: FrostWiek: 16 w lipcu 17Doświadczenie (w byciu adminem): ogromneZnajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 będzie byłem w końcu opStaż w CS-sie: kilka lat Steam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Jestem doświadczonym adminem oraz byłym op tego serwera. Niestety musiałem zrezygnować z funkcji op z powodu przeniesienia serwera na nowy silnik gdzie gra dla mnie było nie do wytrzymania. Teraz po powrocie na stary silnik znów poczułem radość z gry więc chciałem wrócić i znów pomagać graczom bo właśnie od tego jest admin.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od ilości wolnego czasu, nieraz będzie to 3 godziny, a nieraz jednaKontakt: fb steam ts Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/FrOsT/80.72.40.110:27008/ może nie jest powalające, ale każdy kto mnie zna wie że ogarnę to szybko Edited January 20, 2018 by Frost` Mamusiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaszFada Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 (edited) Na tak +amx +steam +doświadczenie ----AKTYWNOŚĆ Edited January 21, 2018 by WaszFada Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnyPuma Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 +AMXX +Steam +Doświadczenie +Wiek +/-GT do nadrobienia Można dać szansę. Frost` 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micheal Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Na Tak kojaże cie chyba miałś kiedyś admina na tym serwerze +Steam +AMXX +Gt możesz troche nadrobić +Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allah_Akbar Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Na Tak Wiek, doświadczenie, amxx, steam wszystko na plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Frost` 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...