Bezzi Napisano 23 Stycznia 2018 #492369 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Dzień dobry cześć i czołem wszystkim. Jeden z graczy napisał ostatnio bardzo fajną propozycję odnośnie reklamy forum na serwerach. Chciałbym żeby administracja nie puściła tego w niepamięć dlatego robie "dubel" tematu i w zasadzie zapraszam do dyskusji co o tym myślicie. Dla mnie pomysł naprawdę jest warty świeczki, dbajmy o społeczność i ją poszerzejmy. Taki plugin nie zamieści serwera, a wgranie go to dosłownie chwila. Może to przynieść spore korzyści, przynajmniej tak myślę, ja sam grając ponad 2 lata temu na cod 200 trafiłem właśnie tutaj przez bota który reklamował forum. Dodajcie to wszędzie jeśli Wam pasuje @aquax @Malu @SUNN. Tylko nie warnujta, bo niby dubel xD Pozdro 599 yo ✌ Bene i ~Tazor~ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Stycznia 2018 #492378 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 To już jest na serwerach. I na CS:GO #2 również to jest. Na czacie im pokazuje wiadomości z adv.ini, tam są info i o komendach i o forum. Tylko pewnie jak spamują wymianami itp. to tego nie zauważają. Można podkręcić częstotliwość ale wtedy mogą przegapić inne informacje. Do tego raz na X czasu dostają powiadomienie na hud o hostnamie gdzie podany jest adres forum, serwer i IP serwera. Chyba że im chodzi o coś innego, bo do reklamowania nie potrzebny jest bot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Stycznia 2018 Autor #492379 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) @SUNN. Właśnie na HUD można zrobić tak aby sie pojawiało co jakiś czas Np. Tak jak na zaprzyjazionej sieci PR. Ja albo ślepy albo nie wiem bo nie widziałem czegoś takiego xd Edit @SUNN. Globalne sprawy tak pomyślałem żeby admini sie wypowiedzieli, ale to będzie lepsze miejsce tak jak mówisz Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Stycznia 2018 #492381 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 18 minut temu, Bezzi napisał: Właśnie na HUD można zrobić tak aby sie pojawiało co jakiś czas 18 minut temu, Bezzi napisał: Ja albo ślepy albo nie wiem bo nie widziałem czegoś takiego xd Nie mogłeś widzieć, bo nie mamy reklamy na hudzie (pisałem o reklamach na czacie). Trzeba było pisać od razu że Wam chodzi konkretnie o hud xd Jest to wykonalne tylko najlepiej byłoby dać takie info po śmierci a nie w trakcie rundy. Na go modach może by im nie przeszkadzało w grze ale gdzieniegdzie mogą się oburzyć. PS. Tak w ogóle to przenoszę bo to się nijak tyczy adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 23 Stycznia 2018 #492383 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) No u nas tylko wyświetla się na czacie, ustawiłam sobie binda że zapraszamy itd itd, bo nie każdy zauważy. Nie raz dostaję wiadomości jak się forum nazywa. Np u Was wyświetla się xD chyba że to bind od admina xd Edytowane 23 Stycznia 2018 przez L a l c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Stycznia 2018 #492410 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) 5 godzin temu, Bezzi napisał: ja sam grając ponad 2 lata temu na cod 200 trafiłem właśnie tutaj przez bota który reklamował forum. wlasnie dlatego jestem na nie bo co jeśli trafi się nam taki kolejny @Bezzi ?! wczoraj pykałem troszkę na cod 200 i nie pokazywała się tam taka informacja o forum na czacie co to tego zeby pokazywala sie na hud to tylko wtedy gdy kto już zginie bo w trakcie gry może to troszkę irytować, tak jak napisał @SUNN. Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Master Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaronixPompa Napisano 23 Stycznia 2018 #492481 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 @SUNN. ja tego jakoś nie widze chodzi mi o taka informacje jak ma PR co już pokazał bezzi ja sam dowiedziałem sie o forum po tym jak na czacie było multi head to wpisałem bo cały czas sie pytałem ludzi czy ten server ma forum i kazdy mowil mi że nie więc noo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi