Hastu Napisano 25 Grudnia 2015 #371977 Udost臋pnij Napisano 25 Grudnia 2015 Nick: Hastu Wiek: 18 Data rejestracji na forum:聽Rejestracja: 13 kwi 2014 Czas sp臋dzony na forum: 1d 17 godzin Do艣wiadczenie w ocenianiu: Dodaj臋 bardzo du偶o zg艂osze艅, a wi臋c co za tym idzie mam do艣膰 spore do艣wiadczenie w ocenianiu. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak posiada艂em range UBT, serwerownie podam na pw je偶eli b臋dzie taka potrzeba. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie by艂em banowany, ani na serwie jak i r贸wnie偶 na stronie. Dlaczego Ty?: Jestem aktywny, zg艂asza艂em na forum "bot贸w" potrafi臋 ocenia膰 demka. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Mobilnie mog臋 by膰 ca艂y czas, aczkolwiek na PC r贸wnie偶, mam dobr膮 sytuacj臋 z komputerami w domu. Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) Posiada艂em nawet tutaj admina, sprawdza艂em si臋 potem mia艂em przerw臋 w cs'a i tak wysz艂o, 偶e straci艂em range. Co艣 od siebie: Jestem sympatycznym ch艂opakiem co z ka偶dym potrafi si臋 porozumie膰 i dogada膰. Ten kto chod藕 raz ze mn膮 pisa艂, rozmawia艂 w 100% to potwierdzi, wsp贸艂praca ze mn膮 jest bez konfliktowa. My艣l臋 偶e podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Grudnia 2015 #371978 Udost臋pnij Napisano 25 Grudnia 2015 Wybacz, ale najpierw z艂贸偶 podanie o admina. Potrzebny dwumiesi臋czny sta偶 na admin- chyba, 偶e Czerwoni wyra偶膮 zgod臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Grudnia 2015 #371984 Udost臋pnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Niedawno do Nas wr贸ci艂e艣 i praktycznie nikt Ciebie nie zna. Poka偶 si臋 na sieci, 偶e Ci zale偶y. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi