Skocz do zawarto艣ci

[UBT] Hastu

Hastu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Hastu

Data rejestracji na forum:聽Rejestracja: 13 kwi 2014

Czas sp臋dzony na forum: 1d 17 godzin

Do艣wiadczenie w ocenianiu: Dodaj臋 bardzo du偶o zg艂osze艅, a wi臋c co za tym idzie mam do艣膰 spore do艣wiadczenie w ocenianiu.

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak posiada艂em range UBT, serwerownie podam na pw je偶eli b臋dzie taka potrzeba.

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie by艂em banowany, ani na serwie jak i r贸wnie偶 na stronie.

Dlaczego Ty?: Jestem aktywny, zg艂asza艂em na forum "bot贸w" potrafi臋 ocenia膰 demka.

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Mobilnie mog臋 by膰 ca艂y czas, aczkolwiek na PC r贸wnie偶, mam dobr膮 sytuacj臋 z komputerami w domu.

Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) Posiada艂em nawet tutaj admina, sprawdza艂em si臋 potem mia艂em przerw臋 w cs'a i tak wysz艂o, 偶e straci艂em range.

Co艣 od siebie: Jestem sympatycznym ch艂opakiem co z ka偶dym potrafi si臋 porozumie膰 i dogada膰. Ten kto chod藕 raz ze mn膮 pisa艂, rozmawia艂 w 100% to potwierdzi, wsp贸艂praca ze mn膮 jest bez konfliktowa. My艣l臋 偶e podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: Niedawno do Nas wr贸ci艂e艣 i praktycznie nikt Ciebie nie zna. Poka偶 si臋 na sieci, 偶e Ci zale偶y.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...