ScoobyDoo Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 (edited) Data zdarzenia:27.01.18 godzina 1.52Nick gracza: @aquaxDowody:Ss Ewentualnie proszę o sprawdzenie logów ok godziny 1.56 coś tędy i po temacie Stefan mamy Cię Świadkowie: Jaaaaaaaaaaaaa i nie tylko Uzasadnienie: MAMY CIĘ STEFAN !!!! Dałeś się Stary ScooByy tak Cię dziabnął jak.... Młody 10 pompek na filmiku i wycofuję skargę Edited January 27, 2018 by ScoobyDoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 (edited) Dowody gdzie? Napisane "ss" ale nie dołączyłeś ich. Jak składasz skargę, musisz przedstawić dowody @ScoobyDoo @Bezzi wyjaśnij @ScoobyDoo albo dajesz dowody, albo skarga ląduje w koszu, w tyle temacie. Edited January 27, 2018 by L a l c i a Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted January 27, 2018 Administrator Share Posted January 27, 2018 tylko 10 pompek ? Ok odpracuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScoobyDoo Posted January 27, 2018 Author Share Posted January 27, 2018 3 minuty temu, L a l c i a napisał: Dowody gdzie? Napisane "ss" ale nie dołączyłeś ich. Jak składasz skargę, musisz przedstawić dowody @ScoobyDoo @aquax przyznał rację, czekamy na filmik. Nie ma sensu drążyć dalej tematu. Kara Adekwatna, zdrowa i pozytywna dla innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScoobyDoo Posted January 27, 2018 Author Share Posted January 27, 2018 1 minutę temu, ScoobyDoo napisał: @aquax przyznał rację, czekamy na filmik. Nie ma sensu drążyć dalej tematu. Kara Adekwatna, zdrowa i pozytywna dla innych Aha, kto mu da +1 do momentu kiedy nie wywiąże się.... Zielone i inne ludki... proszę +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 13 minut temu, L a l c i a napisał: @Bezzi wyjaśnij A ja mam to w du**e. Mamusiaa and ScoobyDoo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScoobyDoo Posted January 27, 2018 Author Share Posted January 27, 2018 14 minut temu, aquax napisał: tylko 10 pompek ? Ok odpracuje walniesz pompek 5 w stringach swoich ulubionych i jakoś to przejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScoobyDoo Posted January 27, 2018 Author Share Posted January 27, 2018 3 minuty temu, Bezzi napisał: A ja mam to w du**e. Edziu Tyle potrafisz wszystko bierzesz do siebie tylko.... hahahahhahahahahahahhahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.r.a.z. Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...