Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie noisy ;v

nOisyyy ;v

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Łukasz

Staż na forum: Już miesiąc jest.

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już redaktorem i wiem coś już na ten temat.

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 6/7 nie jestem robotem :)

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Od 4 do 5 godzin.

Napisz coś o sobie: Witajcie drodzy użytkownicy i Bezzi ;) Posiadam boskie imię jakim jest Łukasz, pochodzę z Suwałek ale po feriach będę mieszkał w Jastrzębiu. Interesuję się ogólnie sportem tzn piłką nożną i wiekszość swojego czasu przebywam na forum jak i na boisku.

Jak napisałem staż mam może mały ale każdy tu tak zaczynał jak ja i nadrobi się braki :)

Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

J=Ja

P= Przykład.

J:

Witaj możemy zaczynać?

P:

Witaj, oczywiście!

J:

Może na początku opowiedz nam o sobie.

P: Posiadam boskie imię jakim jest Łukasz, pochodzę z Suwałek ale po feriach będę mieszkał w Jastrzębiu. Interesuję się ogólnie sportem tzn piłką nożną i wiekszość swojego czasu przebywam na forum jak i na boisku.

J:

Interesujące, grasz w piłkę nożną ćwiczysz może w klubie sportowym?

P:

Tak, oczywiście ćwiczyłem w klubie ale jak wspomniałem przeprowadzam się i musiałem się rozstać z klubem jak i drużyną :(

J: 

Troszkę przykra sytuacja, jak trafiłeś na sieć? 

P: 

Myślę że jak większość przez reklamy bądź znajomych.

J: 

Dziękuje za wywiad  i życzę samych sukcesów.

P: 

Równieź dziękuje, powodzenia.

Ps wywiad wymyśliłem teraz i mam nadzieję że to na chwilę obecną wystarczy.

Pozdrawiam.

@Bezzi Sam jesteś redaktorem i wiesz że inaczej jest jak piszesz z daną osobą a jak piszesz sam ze sobą.

Maaajkel ja przebywam tylko na forum, nie gram na serwerach bo mi to nie potrzebne.

Żeby zostać tu redaktorem trzeba grać na tych serwerach? :)

Edytowane przez noisy ;v

NIE:

- kim Ty w ogóle jesteś

- interpunkcja leży

- "kozacki" wywiad

# Posiadasz jedynie 4 sensowne posty, reszta to wypowiedzi z działu "Humor". To jest to Twoje przebywanie na forum?

Edytowane przez Maajkeel

• Premium

To lecimy.

3 minuty temu, noisy ;v napisał:

Posiadam boskie imię jakim jest Łukasz, pochodzę z Suwałek

Suwałk* 

4 minuty temu, noisy ;v napisał:

pochodzę z Suwałek ale

Interesuję się ogólnie sportem tzn piłką nożną i wiekszość swojego czasu przebywam na forum jak i na boisku.

Jak napisałem staż mam może mały ale każdy tu tak zaczynał jak ja i nadrobi się braki

Łukasz, pochodzę z Suwałek ale po

Interesuję się ogólnie sportem tzn piłką nożną

Tak, oczywiście ćwiczyłem w klubie ale jak wspomniałem przeprowadzam się i musiałem 

Więcej nie trzeba wyciągać. Wywiad na bardzo słabym poziomie. Interpunkcja leży i kwiczy, same słowa są sklejone na odpierdziel, niestety (stety). Nie widzę Cię na tym stanowisku.

9 minut temu, noisy ;v napisał:

Napisz coś o sobie: Witajcie drodzy użytkownicy i Bezzi ;).

To akurat mnie rozbawiło na plus, piona!

Imię to Ty faktycznie masz bardzo ładne, ale nic więcej w twoim podaniu mnie nie przekonało. Taki wywiad to każdy potrafi napisać.Na dodatek nic o Tobie nie wiem, jesteś dla mnie po prostu anonimowy. Daj się bardziej zapoznać na forum, popracuj nad lepszymi pracami i spróbuj ponownie. 

Nie

A Ty to kto? Daj się poznać użytkownikom forum, może zrób z kimś wywiad taki porządny i pokaż go nam... Jak na tę chwilę jestem na nie, popracuj poćwicz i za miesiąc może dwa złóż podanie. 

Edytowane przez Frost`

Zdecydowanie za wcześnie na podanie, ale cieszę się, że masz chęci :D Praca nie jest wysokich lotów, ale jeśli nadrobisz braki i dasz się lepiej poznać to będę na tak. Niestety na ten moment podanie mnie nie przekonało. 

• Donator

Słaby ten wywiad, napisany na szybko do podania, a także Twoja interpunkcja leży. Jesteś dla mnie zbyt anonimową osobą. Daj się bardziej poznać na forum, udzielaj się, pokaż, że Ci zależy i złóż podanie za jakiś czas. Na tę chwilę jestem na Nie.

• Premium

Tak jak moi poprzednicy Jestem na Nie.
-Kim jesteś w ogóle? 
-- minimum 100 sensownych postów na forum - brak w Twoim przypadku.
A wywiad sam w sobie pokazuje ,że poniższe pkt. nie są Twoją mocną stroną.
- biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego
- konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki

• Premium

Jak na udzielanie się jedynie na forum jesteś na tą chwilę zbyt anonimową osobą i zbyt wiele Cię nie widać.

Wywiad... Hmm... Trudno to nazwać wywiadem jeżeli chcesz zapunktować postaraj się bardziej i nie rób wywiadu ze sobą na zasadzie "byle coś było".

Na tą chwilę odrzucam podanie. Zapraszam w następnym terminie gdzie zmienisz swoją aktywność na forum jak i zrobisz jakąś dobrą pracę :) 

• Premium

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...