JAKoB Napisano 1 Lutego 2018 #494255 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Twój nick podczas gry: Żaden Godzina, data zdarzenia: 18.01 Mapa: idk STEAM_ID / IP: # 6 "JAKoB" 115 STEAM_0:0:191538190 Uzasadnienie: Halo , Halo 18 stycznia zrezygnowałem z admina z powodu braku czasu na grę , moje GT przez cały tydzień (czyli mniej wiecej od 11.01 ) świeciło pustkami , dziś z nudów przypełzłem na ts'a i postanowiłem sb wbić na counter strajki , a tu taki obrazek : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : AbuK [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 191538190 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Co jeszcze dziwniejsze , Ban został dodany przez @FunnyPuma W dzień mojej rezygnacji ;3 Coś mi tu śmierdzi Pumcia dowody ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2018 #494258 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 @FunnyPuma dowody 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Lutego 2018 #494260 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Tutaj zaszła jakaś pomyłka przy dodawaniu banów przy resecie bansa. Ktoś wyciągnął informacje z tego tematu. Ub idź groj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Lutego 2018 #494261 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi