Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 #494383 Napisano 2 Lutego 2018 Witam. Dziś zaszła miejsce nie ciekawa sytuacja. Administrator Blade Killers | Boryna (on tutaj jest głównym winowajcą) oraz jego kolega Blade Killers | N3XT! jak wiemy są administratorami. Właściwie oprócz prawa banowania nie wyróżniają się od graczy, lecz tutaj chyba oni tego nie rozumieją. Zaczne od tego; 1. Jest mapa westwood, zaczyna się głosowanie na mapę, większość wybiera de_cache. Jest około 3-4 rundy rozpoczyna się głosowanie; Zmiana mapy na aztec? 1# Tak 2# Tak a) Więc mamy problem, administratorzy wywyższają się, ustawiają mapy takie jak oni chcą a nie jak większość graczy, ponieważ w 1 rundzie było głosowanie czy chcemy zmiany mapy, oczywiście odpowiedź była nie, no ale można się domyśleć co było później. b) Obraza graczy, tutaj przytocze kawałek konsoli (można sprawdzić to w logach) * Password accepted * Privileges set BoRuTTo killed KaiS with ak47 [Silver Elite Master] Verba^@Veritatis : bo wiesz, ja mam screeeny, logi [Silver Elite Master] Blade Killers | N3XT! : ale deklu ja tego glosowanei nie robiem rouzmeisz c) Banowanie, bo im się tak podoba (Tutaj nie mam dowodów, ale wszystko w logach jest) Przedstawie mniej-wiecej sytuacje; (Miala ona miejsce przed moim 2 dzisiejszym postem o ub z ss'ów) Chcecie zmiany mapy? - Nie 10 sekund później Chcecie zmiany mapy? - Nie Napisałem wtedy coś w stylu, po co pytasz, przecież powiedzieliśmy, i wtedy ujrzałem biały napis "Jak chcesz zaraz możesz stąd wylecieć" (czy coś w tym stylu) Zapytałem za co? A on na to "Za darmo" Dziękuje za przeczytanie, proszę o degradacje ich, utrudniają gre tylko.
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494387 Napisano 2 Lutego 2018 Witam. Po 1 primo była mapa Dust2 a ona już była 2 razy pod rząd raz zwykła raz css_dust2 robiłem losowanie na zmiane mapy. Po 2 primo Szybko pisałem na consoli amx_vote "Zmiana mapy na aztec" "tak" "tak" napisałem tak bo sie zagapiłem . Ale trudno. Może i pomyliłem się ale tylko właśnie Verba jako jedyny miał problem. Po 3 primo Nadużywa mikrofon praktycznie co mu bana damy za mikro odrazu po banie odzywa sie i znowu dostaje bana. Niewiem czemu ale tak jest. A potem dziwi się że co chwila dostaje bany. Oraz upominamy go oczywiście ale on swoje. Po 4 primo N3XT napisał " Deklu " Na niego ale każdy na serwerze ma go dość nawet wy właściciele byście tak w końcu do niego pisali. Coś mu nie pasuje odrazu za przeproszeniem Drze morde na mikrofonie lub wyzywa nas na chacie. Po 5 Primo ULTIMO jak sprawdzałem jego profil zauważyłem że jak dostał bana na ssy napisał na v2 o UB że ma 13 lat. To już by wszystko wyjaśniało jak dla mnie
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494390 Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) Nie dre mordy, 1. Pytałem co mi da za m4 i dałeś mi bana na pół godziny, a jak napisalem na chacie cos tam sie sprzeciwilem dostalem ssy... 2. I był cache, dusta 2 nie lubie więc bym ci nawet za to podziekowal Edytowane 2 Lutego 2018 przez Verba Veritatis
Blade Killers | N3XT Napisano 2 Lutego 2018 #494391 Napisano 2 Lutego 2018 Witam Poniosło mnie deczko wtedy bo ile razy ja ci pisałem to ty nie zrozumiałes i ciagle to samo ile razy można pisac ???? I nwm czemu ale tylko ty miałeś problem z tym każdy admin może się pomylić nie ukrywam...
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494392 Napisano 2 Lutego 2018 UP Do ciebie pretensji nie mam
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494393 Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) 4 minuty temu, Verba Veritatis napisał: Nie dre mordy, 1. Pytałem co mi da za m4 i dałeś mi bana na pół godziny, a jak napisalem na chacie cos tam sie sprzeciwilem dostalem ssy... 2. I był cache, dusta 2 nie lubie więc bym ci nawet za to podziekowal odnośnie 1 punktu ani razu nie dałem ci bana na ssy 1. SSY dał ci WuJu 2. SSY dał ci Maro Killer 3. SSY dał ci Florek tu masz link http://aquax.hekko24.pl/bansmh/search.php Wpisz tam swój nick i wyszukaj Edytowane 2 Lutego 2018 przez Boryna
Bezzi Napisano 2 Lutego 2018 #494395 Napisano 2 Lutego 2018 Jak już temat powstał, to wyjaśnijcie mi dlaczego ten gracz w ciągu doby dostał 3x ss do wstawienia? Chyba coś jest jednak na rzeczy. 5 minut temu, Boryna napisał: Po 5 Primo ULTIMO jak sprawdzałem jego profil zauważyłem że jak dostał bana na ssy napisał na v2 o UB że ma 13 lat. To już by wszystko wyjaśniało jak dla mnie No i?
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494396 Napisano 2 Lutego 2018 Ale próbowałeś mi go wcisnąć bez powodu
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494397 Napisano 2 Lutego 2018 Bezzi tego nwm ja mu bana na SSY nie dałem to pytak sie Wuja (ale adma stracił) maro i florka
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494400 Napisano 2 Lutego 2018 1 minutę temu, Verba Veritatis napisał: Ale próbowałeś mi go wcisnąć bez powodu Jakbym chciał to bez powodu dałbym ci bo to nie problem ale nie jestem hamem za którego masz mnie...
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494401 Napisano 2 Lutego 2018 Admin zawsze powinien zachować zimną krew i nie podlegać presji, no ale ok...
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494402 Napisano 2 Lutego 2018 Nie zawsze 1 minutę temu, Verba Veritatis napisał: Admin zawsze powinien zachować zimną krew i nie podlegać presji, no ale ok...
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494479 Napisano 2 Lutego 2018 z.r.a.z - Skarga, nie mogłem niestety znaleźć wzoru.
Bezzi Napisano 7 Lutego 2018 #495576 Napisano 7 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
6
5
3
1
Popularne Dni
2 Lut
13
7 Lut
2
Najaktywniejsi w tym temacie