Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 #494383 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Witam. Dziś zaszła miejsce nie ciekawa sytuacja. Administrator Blade Killers | Boryna (on tutaj jest głównym winowajcą) oraz jego kolega Blade Killers | N3XT! jak wiemy są administratorami. Właściwie oprócz prawa banowania nie wyróżniają się od graczy, lecz tutaj chyba oni tego nie rozumieją. Zaczne od tego; 1. Jest mapa westwood, zaczyna się głosowanie na mapę, większość wybiera de_cache. Jest około 3-4 rundy rozpoczyna się głosowanie; Zmiana mapy na aztec? 1# Tak 2# Tak a) Więc mamy problem, administratorzy wywyższają się, ustawiają mapy takie jak oni chcą a nie jak większość graczy, ponieważ w 1 rundzie było głosowanie czy chcemy zmiany mapy, oczywiście odpowiedź była nie, no ale można się domyśleć co było później. b) Obraza graczy, tutaj przytocze kawałek konsoli (można sprawdzić to w logach) * Password accepted * Privileges set BoRuTTo killed KaiS with ak47 [Silver Elite Master] Verba^@Veritatis : bo wiesz, ja mam screeeny, logi [Silver Elite Master] Blade Killers | N3XT! : ale deklu ja tego glosowanei nie robiem rouzmeisz c) Banowanie, bo im się tak podoba (Tutaj nie mam dowodów, ale wszystko w logach jest) Przedstawie mniej-wiecej sytuacje; (Miala ona miejsce przed moim 2 dzisiejszym postem o ub z ss'ów) Chcecie zmiany mapy? - Nie 10 sekund później Chcecie zmiany mapy? - Nie Napisałem wtedy coś w stylu, po co pytasz, przecież powiedzieliśmy, i wtedy ujrzałem biały napis "Jak chcesz zaraz możesz stąd wylecieć" (czy coś w tym stylu) Zapytałem za co? A on na to "Za darmo" Dziękuje za przeczytanie, proszę o degradacje ich, utrudniają gre tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494387 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Witam. Po 1 primo była mapa Dust2 a ona już była 2 razy pod rząd raz zwykła raz css_dust2 robiłem losowanie na zmiane mapy. Po 2 primo Szybko pisałem na consoli amx_vote "Zmiana mapy na aztec" "tak" "tak" napisałem tak bo sie zagapiłem . Ale trudno. Może i pomyliłem się ale tylko właśnie Verba jako jedyny miał problem. Po 3 primo Nadużywa mikrofon praktycznie co mu bana damy za mikro odrazu po banie odzywa sie i znowu dostaje bana. Niewiem czemu ale tak jest. A potem dziwi się że co chwila dostaje bany. Oraz upominamy go oczywiście ale on swoje. Po 4 primo N3XT napisał " Deklu " Na niego ale każdy na serwerze ma go dość nawet wy właściciele byście tak w końcu do niego pisali. Coś mu nie pasuje odrazu za przeproszeniem Drze morde na mikrofonie lub wyzywa nas na chacie. Po 5 Primo ULTIMO jak sprawdzałem jego profil zauważyłem że jak dostał bana na ssy napisał na v2 o UB że ma 13 lat. To już by wszystko wyjaśniało jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494390 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) Nie dre mordy, 1. Pytałem co mi da za m4 i dałeś mi bana na pół godziny, a jak napisalem na chacie cos tam sie sprzeciwilem dostalem ssy... 2. I był cache, dusta 2 nie lubie więc bym ci nawet za to podziekowal Edytowane 2 Lutego 2018 przez Verba Veritatis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blade Killers | N3XT Napisano 2 Lutego 2018 #494391 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Witam Poniosło mnie deczko wtedy bo ile razy ja ci pisałem to ty nie zrozumiałes i ciagle to samo ile razy można pisac ???? I nwm czemu ale tylko ty miałeś problem z tym każdy admin może się pomylić nie ukrywam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494392 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 UP Do ciebie pretensji nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494393 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) 4 minuty temu, Verba Veritatis napisał: Nie dre mordy, 1. Pytałem co mi da za m4 i dałeś mi bana na pół godziny, a jak napisalem na chacie cos tam sie sprzeciwilem dostalem ssy... 2. I był cache, dusta 2 nie lubie więc bym ci nawet za to podziekowal odnośnie 1 punktu ani razu nie dałem ci bana na ssy 1. SSY dał ci WuJu 2. SSY dał ci Maro Killer 3. SSY dał ci Florek tu masz link http://aquax.hekko24.pl/bansmh/search.php Wpisz tam swój nick i wyszukaj Edytowane 2 Lutego 2018 przez Boryna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lutego 2018 #494395 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Jak już temat powstał, to wyjaśnijcie mi dlaczego ten gracz w ciągu doby dostał 3x ss do wstawienia? Chyba coś jest jednak na rzeczy. 5 minut temu, Boryna napisał: Po 5 Primo ULTIMO jak sprawdzałem jego profil zauważyłem że jak dostał bana na ssy napisał na v2 o UB że ma 13 lat. To już by wszystko wyjaśniało jak dla mnie No i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494396 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Ale próbowałeś mi go wcisnąć bez powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494397 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Bezzi tego nwm ja mu bana na SSY nie dałem to pytak sie Wuja (ale adma stracił) maro i florka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494400 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 1 minutę temu, Verba Veritatis napisał: Ale próbowałeś mi go wcisnąć bez powodu Jakbym chciał to bez powodu dałbym ci bo to nie problem ale nie jestem hamem za którego masz mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494401 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Admin zawsze powinien zachować zimną krew i nie podlegać presji, no ale ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna Napisano 2 Lutego 2018 #494402 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Nie zawsze 1 minutę temu, Verba Veritatis napisał: Admin zawsze powinien zachować zimną krew i nie podlegać presji, no ale ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verba Veritatis Napisano 2 Lutego 2018 Autor #494479 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 z.r.a.z - Skarga, nie mogłem niestety znaleźć wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Lutego 2018 #495575 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Lutego 2018 #495576 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi