bobeczek636 Napisano 6 Lutego 2018 #495323 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Data zdarzenia: Przed chwila.Nick gracza: Wasz fad3rDowody: Jedynie świadkowie. Nie mam jak tego udowodnić w inny sposób.Świadkowie: Dodany jest ss z graczami którzy w danym momencie byli na serwerze.Uzasadnienie: A wiec tak. Gramy sb elegancko mape de_eldorado. Jestem TT a osobnik o którym tu mowa jest CT. Runda się zaczela, minely dosłownie 2 sekundy a tu jeb kochany admin NOKALTUJE mnie scoutem ze swojego respa, po czym poprawia następnego gracza. Dodaje ss z miejscem w którym to się stało tak dla formalności. Sorry ale przegrałem na tym serwerze 10 razy więcej godzin niż ten ktoś i nie dam się gnoić, a to ze ma admina nie znaczy ze mu wolno wszystko. Ha Ha i jeszcze jego smieszne tłumaczenia ze jak to było.. " ja nie skanowałem, strzelałem w domek i Cie zabiłem " Tak to była fad3r ? Ja mowie, ze jak dla mnie mogles strzelac nawet w d*pe ale zabiles mnie na respie ze swojego respa skanując przed upływem 7 s. Chyba regulamin się odnosi do tego i to na dodatek ta mapa jest tam uwzgledniona. Mam nadzieje ze ktorys z graczy się wypowie i nie będzie stal po stronie tego ADMINA tylko będzie bezstronny. Dziekuje.! Allah_Akbar dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Lutego 2018 #495327 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 @WaszFada do tablicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaszFada Napisano 6 Lutego 2018 #495335 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) Co tu dużo mówić strzelałem mniej więcej pod takim kątem nachylenia i to jeszcze w drzwi domku.Mimo, że to było równe 1:53 to i tak skrzał skierowany nie był na resp lecz w drzwi.Co nie było skanem na resp. HalfLife86.tga Edytowane 6 Lutego 2018 przez WaszFada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Lutego 2018 #495342 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 @WaszFada Skan to skan nieważne czy tam strzeliłeś przypadkowo czy nie. Za to jest ban na 30 minut co na pewno wiesz. @Frost` RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 6 Lutego 2018 #495362 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 W takich przypadkach najlepszym dowodem jest hltv. Tutaj widać co zrobił @WaszFada w 1.27 bodajże i jest to skan przed 7sek. Konsekwencję zostaną wyciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchaPany BROWAR Napisano 6 Lutego 2018 #495363 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Pragne tylko dodać że to nie pierwszy wybryk tego "adminka" tylko w końcu widze że ktoś sie za niego wziął, dla mnie ten koleś to pomyłka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Lutego 2018 #495367 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi