aureox Napisano 11 Lutego 2018 #496320 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Nick: aureox Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak Posiadasz mikrofon?: Oczywiście Dlaczego własnie Ty?: Od ostatniej rekrutacji zdałem sobie sprawę, że zależy mi na tej posadzie i nie zamierzam się poddać, aktywność na ts3 jest wzorowa, kultura na miejscu, ( takie jest oczywiście moje zdanie) Staż na sieci: Rok i 3 miesiące Co wprowadzisz na naszego Ts? To samo co w poprzednim podanku (czyt. Pomoc przy organizacji konkursów, szybką reakcję na zgłoszenia, zachowanie zimnej krwi w tych "trudnych" sytuacjach. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Byłem zbanowany bodajże 2 razy po 5 minut, jeden ban był zupełnie nie na miejscu ( sprawa została wyjaśniona z h@ i SM na ts) a drugi za to, że zaczepiłem typa ("frajer" - pozdro @wiktor prifajer) Pozdrawiam, Dobranoc Mikus, RYBSON, Maajkeel i 6 innych dodali reakcje 6 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2018 #496331 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Jestem na tak Jesteś bardzo aktywny na teamspeak'u, starasz się być komunikatywny i kulturalny oraz widać, że jesteś obiektywny i nie dasz sobie wejść na głowę. Powodzenia! aureox dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 12 Lutego 2018 #496480 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Może nie przesiaduję często na ts ale gdy tam jestem to często gęsto jesteś i Ty więc tu największy + Kultura, komunikatywność również na + Masz TAK'a aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 12 Lutego 2018 #496491 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Łukasz, mieliśmy okazje razem "pracować" i wiem że jesteś osobą sumienną i dasz radę ogarnąć tę funkcję. Tak. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JRR` Napisano 12 Lutego 2018 #496518 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 (edytowane) Jesteś najlepszym kandydatem (poza mną oczywiście) na to stanowisko. Jestem miłą (lecze nie zawsze) osobą lubisz pomagać drugiej osobie i dość dużo czasu spedzasz na TS3 (nie tak dużo jak ja no, ale zawsze musi być ten drugi). Uważam, że można spokojnie dać Tobie szanse. Duże tak. Buziaki buziaki Edytowane 12 Lutego 2018 przez JRR` aureox i Maajkeel dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2018 #496545 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Łukaszu, przytoczył bym w to miejsce twoje pseudo z fb ale raczej nie wypada... Jestem na tak. + Nie da sobie wejść na głowę, trzyma się swojego zdania. + Aktywny na naszym komunikatorze. + Dobrze zna regulamin. + Można z nim pogadać, czasem pozartowac a jak dostanie modka to nawet bardziej. Powodzenia. aureox i AndreS~ dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 13 Lutego 2018 #496618 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) TAK: + kultura + kolejne podanie + aktywność + zgłasza wszelakie problemy + potrafi dogadać się z drugą osobą http://scr.hu/6cd5/0kb8k Edytowane 13 Lutego 2018 przez Maajkeel Doman, aureox i Mikus dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Lutego 2018 #496732 Administrator Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Też dam TAK. Nie rozmawiałem z tobą za dużo ale z to grałem Po kilku rozmowach z tobą stwierdzam ze jest osobą ogarniętą która z łatwością poradzi sobie na tej posadzie. Do tego kisisz się na TS bardzo dużą ilość czasu co również jest na plus. Powodzenia aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exe.AimBot_WallHack Napisano 13 Lutego 2018 #496736 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) No jasne, że -kłaczuch +wiek +widzę na ts +aktywność Tak Edytowane 13 Lutego 2018 przez Exe.AimBot_WallHack aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 13 Lutego 2018 #496754 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jestem na NIE :V raz przez jeden głupi zart prawie całym forum zatrząsł boje sie o zdrowie moich podopiecznych na ts3 co moze im zrobic :c. Moze w przyszłosci zmienie zdanie jak urzekniesz mnie jakąs rzeczą ktora w tobie jest najlepsza : D aureox i VEX` dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 14 Lutego 2018 #496915 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 A ja jestem na Tak Łukasz posiada kulture osobistą, jest pomocny oraz nie da sobie nikomu wejść na głowe. Można się z nim pośmiać oraz porozmawiać na różne tematy. Widać że zależy mu na tej funkcji. Wnioskuje to z tego, gdyż widze jego kolejne podanie. No i oczywiście jest z Poznania Jak dla najlepszy kandydat Powodzenia aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Lutego 2018 #497152 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 dlugo sie zastanawialem co Ci tu napisać ale chyba najbardziej odpowiednim podsumowaniem beda slowa klasyka. "Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji" Ania, aureox i VEX` dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Lutego 2018 #497153 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi