Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Moderator Doman

Doman

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

-Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy;  Tak

-Minimum 400 sensownych postów; Tak

-Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; Tak

-Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; Tak

-Brak aktywnych warnów na swoim koncie; Tak

Imię: Paweł
Czas spędzony na forum: ponad dwa lata
Doświadczenie w moderowaniu: Jako OP serwera oraz redaktor przyglądałem się pracy moderatorów.
Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?:  Nie
Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?:  tak, ale już od paru miesięcy żadne ostrzeżenie nie widnieje na moim koncie.
Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:  3-4h
Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?:  Dzięki długiej pracy w redakcji nauczyłem się cech, które powinien mieć moderator. Z każdej mojej funkcji starałem się wywiązywać w 100%, ale nie zawsze się udawało :D Sporo zgłaszam oraz dużo siedzę na sh, gdzie dochodzi często do wyzwisk lub łamania regulaminu.Większość osób mnie zna i myślę, że ufa na tyle, aby powierzyć mi tą funkcję. Dodatkowo wydaje mi się, że przyda się,,nowa krew" w moderacji. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi.

Pozdrawiam,

Doman

Edytowane przez Doman

Podanie na moderatora forum a tak duży błąd? :D Nie wykazałeś się teraz Pawełku znajomością regulaminu. :P

Gdyby nie ten błąd byłbym skłonny dać Ci duże tak, bo jest Cię trochę ale czy moderator nie musi być perfekcyjny w swoich działaniach i równie dobrze wypowiadać się na forum? Raczej takiej osoby potrzeba Zrazowi. :)

Wiadomo, że człowiek uczy się na błędach, dlatego nie mam nic przeciwko twojej kandydaturze jeśli tylko nie odwalisz żadnej maniany. ;)

Edytowane przez RYBSON

• Premium

Doman, Doman liczyłem na Twoje podanie, myślałem jednak, że napiszesz je troszkę lepiej. Trochę się zawiodłem, wygląda to trochę jakbyś podchodził do moderacji na +/- będę albo nie będę. To tylko moja subiektywna opinnia. Oczywiście na chwilę obecną nie posiadasz żadnych rang co jest dużym atutem gdzie możesz sie poświęcić jednej randze. Jesteś pozytywną osobą i myślę, że nie miałbyś problemów z czasem jak i ogarnianiem forum.

Masz moje malutkie tak i powodzenia ;)

Sorki Paweł, ale podanie napisane według mnie na odwal, słabo rozwinąłeś, oraz niedawno zrezygnowałeś z redaktora, co mogło wiązać się z małą ilością czasu, więc dlaczego składasz podanie na ważniejszą i cięższą funkcję jaką jest moderator? Według mnie za wcześnie, nie.

Mało co Cię widzę na forum,  nie postarałeś się z tym podaniem, w redakcji były z Tobą bodajże jakieś problemy - tak słyszałem. Pozwól, że podsumuje to podanie słowami klasyka (czyt @Master'a) 

"Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy następnej rekrutacji" 

Nie 

• Premium

Miły sympatyczny ,lecz jakiś na razie nie widzę Ciebie na tym  stanowisku .
Z twoją aktywnością jest różnie , ostatnio zrezygnowałeś z rang ,
Podanie też napisane bo napisane,uważam ze za szybko abyś awansował na tak ważną funkcje .
Obecnie jestem na Nie.

Doman, jak dla mnie trochę jesteś w cieniu - chociaż masz nastukane postów co nie miara. Powiem Ci szczerze, że cieszę się z tej kandydatury, jednak na te chwile musze powiedzieć : jeszcze nie. Troche tych punktów za kulturę było, jednak widzę że się starasz -  to dobrze. Minusik to też sposób w jaki zostało napisane podanie - od razu musiało przejść edycję.

Bądź aktywny, zgłaszaj ciut więcej oraz pamiętaj o ogładzie na forum, a niebawem nadejdzie Twój czas :D

Pozdrawiam!

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...