Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Moderator Doman

Doman

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

-Sta偶 na forum d艂u偶szy ni偶 6 miesi臋cy; 聽Tak

-Minimum 400 sensownych post贸w;聽Tak

-Cierpliwo艣膰, dojrza艂o艣膰, wytrwa艂o艣膰, oraz umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracowania w grupie;聽Tak

-Ortografia, interpunkcja, oraz zasady j臋zyka polskiego na poziomie bardzo dobrym;聽Tak

-Brak aktywnych warn贸w na swoim koncie;聽Tak

Imi臋: Pawe艂
Czas sp臋dzony na forum: ponad dwa lata
Do艣wiadczenie w moderowaniu: Jako OP serwera oraz redaktor przygl膮da艂em si臋 pracy moderator贸w.
Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej Panel Moderatora?: 聽Nie
Czy mia艂e艣 jakie艣 ostrze偶enia na forum?: 聽tak, ale ju偶 od paru miesi臋cy 偶adne ostrze偶enie nie widnieje na moim koncie.
Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 聽3-4h
Dlaczego Ty(rozbudowana wypowied藕)?: 聽Dzi臋ki d艂ugiej pracy w redakcji nauczy艂em si臋 cech, kt贸re powinien mie膰 moderator. Z ka偶dej mojej funkcji stara艂em si臋 wywi膮zywa膰 w 100%, ale nie zawsze si臋 udawa艂o :D Sporo zg艂aszam oraz du偶o siedz臋 na sh, gdzie dochodzi cz臋sto do wyzwisk lub 艂amania regulaminu.Wi臋kszo艣膰 os贸b mnie zna i my艣l臋, 偶e ufa na tyle, aby powierzy膰 mi t膮 funkcj臋. Dodatkowo wydaje mi si臋, 偶e przyda si臋,,nowa krew" w moderacji. Dzi臋kuj臋 wszystkim za wypowiedzi.

Pozdrawiam,

Doman

Edytowane przez Doman
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Podanie na moderatora forum a tak du偶y b艂膮d? :D Nie wykaza艂e艣 si臋 teraz Pawe艂ku znajomo艣ci膮 regulaminu. :P

Gdyby nie ten b艂膮d by艂bym sk艂onny da膰 Ci du偶e tak, bo jest Ci臋 troch臋聽ale czy moderator nie musi by膰聽perfekcyjny w swoich dzia艂aniach i r贸wnie dobrze wypowiada膰 si臋 na forum?聽Raczej takiej osoby potrzeba Zrazowi. :)

Wiadomo, 偶e cz艂owiek uczy si臋 na b艂臋dach, dlatego nie mam nic przeciwko twojej kandydaturze je艣li tylko nie odwalisz 偶adnej maniany. ;)

Edytowane przez RYBSON
Odno艣nik do komentarza

Doman, Doman liczy艂em na Twoje podanie, my艣la艂em jednak, 偶e napiszesz je troszk臋 lepiej. Troch臋 si臋 zawiod艂em, wygl膮da to troch臋 jakby艣 podchodzi艂 do moderacji na +/- b臋d臋 albo nie b臋d臋. To tylko moja subiektywna opinnia. Oczywi艣cie na chwil臋 obecn膮 nie posiadasz 偶adnych rang co jest du偶ym atutem gdzie mo偶esz sie po艣wi臋ci膰 jednej randze. Jeste艣 pozytywn膮 osob膮 i my艣l臋, 偶e nie mia艂by艣 problem贸w z czasem jak i ogarnianiem forum.

Masz moje malutkie tak i powodzenia ;)

Odno艣nik do komentarza

Sorki Pawe艂, ale podanie napisane wed艂ug mnie na odwal, s艂abo rozwin膮艂e艣, oraz niedawno zrezygnowa艂e艣 z redaktora, co mog艂o wi膮za膰 si臋 z ma艂膮 ilo艣ci膮 czasu, wi臋c dlaczego sk艂adasz podanie na wa偶niejsz膮 i ci臋偶sz膮 funkcj臋 jak膮 jest moderator? Wed艂ug mnie za wcze艣nie, nie.

Odno艣nik do komentarza

Ma艂o co Ci臋 widz臋 na forum,聽 nie postara艂e艣 si臋 z tym podaniem, w redakcji by艂y z Tob膮 bodaj偶e jakie艣 problemy - tak s艂ysza艂em. Pozw贸l, 偶e podsumuje to podanie s艂owami klasyka (czyt @Master'a)聽

"Pozostali kandydaci okazali si臋 lepsi, zapraszam przy nast臋pnej rekrutacji"聽

Nie聽

Odno艣nik do komentarza

Pojawiasz si臋 i znikasz - to jest g艂贸wnym powodem, dlaczego jestem na nie.

Poza tym ostatnio zrezygnowa艂e艣 z ka偶dej funkcji, na sb z tob膮 bywa r贸偶nie i w samym podaniu zla艂e艣 punkt w聽regulaminie.

Pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza

niestety ale jestem na nie :(聽jako艣 nie przekona艂o mnie twoje podanie, poza tym jest lepszy kandydat na to stanowisko. Pracuj ci臋偶ko i pokazuj si臋 z jak najlepszej strony a przy kolejnej rekrutacji b臋dziesz mocnym kandydatem :)

Odno艣nik do komentarza

Mi艂y sympatyczny ,lecz jaki艣 na razie nie widz臋 Ciebie na tym聽聽stanowisku .
Z twoj膮 aktywno艣ci膮 jest r贸偶nie , ostatnio zrezygnowa艂e艣 z rang ,
Podanie te偶 napisane bo napisane,uwa偶am ze za szybko aby艣 awansowa艂 na tak wa偶n膮 funkcje .
Obecnie jestem na Nie.

Odno艣nik do komentarza

Doman, jak dla mnie troch臋 jeste艣 w cieniu - chocia偶 masz nastukane post贸w co nie miara. Powiem Ci szczerze, 偶e ciesz臋 si臋 z tej kandydatury, jednak na te chwile musze powiedzie膰 : jeszcze nie. Troche tych punkt贸w za kultur臋 by艂o, jednak widz臋 偶e si臋 starasz -聽 to dobrze. Minusik to te偶 spos贸b w聽jaki zosta艂o聽napisane podanie - od razu musia艂o przej艣膰 edycj臋.

B膮d藕 aktywny, zg艂aszaj ciut wi臋cej oraz pami臋taj o og艂adzie na forum, a niebawem nadejdzie Tw贸j czas :D

Pozdrawiam!

Odno艣nik do komentarza

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...